Roeckl Wittenberg handsker

DKK 426,75
DKK 569,00
Prisen er inkl. moms
Spar 20 % på et produkt efter eget valg
Kopier kode: HIGHLIGHT20
Minimumsværdien for ordren er 400 kr. Kupon kan ikke kombineres med andre kuponer. Tilbudet er kun gyldigt for et produkt. Rabatten trækkes fra det produkt, der har den højeste salgspris. Hvis et produkt allerede er reduceret, vil den nedsatte pris blive taget i betragtning. Rabatten trækkes kun, hvis den er højere end den allerede tilgængelige rabat. Hvis du returnerer en eller flere varer, refunderer vi den forholdsmæssigt reducerede værdi af varerne. Gælder ikke ekskluderede produkter (information på produktsider). Gyldig til og med 09/13/2021.
Mørkebrun Roeckl Wittenberg handsker roeckl
Størrelsesguide
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Enkle og ganske enkelt smukke: de klassiske og elegante WITTENBERG er et virkeligt højdepunkt med det stigbøjleformede spænde og den røde metalnitte formet som ROECKL's håndlogo. Ryttere elsker disse handsker, ikke kun for deres fremragende pasform og klassiske design med to sømme på håndryggen, men også på grund af de materialer der er valg til denne model. Det kunstige læder med reptilmønster kan nærmest ikke skelnes fra højkvalitets nappalæder og er både elastisk og åndbart. Det overbeviser også med perfekt greb om tøjlerne til enhver tid og kan maskinvaskes ved 30° Celsius – en betydelig fordel i forhold til ægte læder. Yderligere, har handskespecialisterne fra München udstyret WITTENBERG med WINDSTOPPER® -foring udviklet af Gore Company. Resultatet er at disse handsker er fuldstændigt vindtætte og kan prale med maksimal åndbarhed. Takket være ROECKL's eksklusive COMFORT CUT er det ikke nødvendigt at forkorte pegefingeren. Den høje kvalitetsstandard i fremstillingen og stor kærlighed til detaljer gør disse elegante og funktionelle vinterridehandsker værdifulde.


Teknisk beskrivelse:


Håndryg: Førsteklasses, syntetisk læder med reptillook.Håndflade: Førsteklasses, syntetisk læder med reptillook.Egenskaber: COMFORT COMFORT, WINDSTOPPER® foring, lukning med stigbøjle og velcro.Størrelser: 6,0-10,5.


Produkt-ID: 301612

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Roeckl Wittenberg handsker