Mid Season SALE
Weatherbeeta
Weatherbeeta

Weatherbeeta

198 artikler
Køb Weatherbeeta fra horze.dk.

Hos horze.dk kan du handle komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

Weatherbeeta er et dækken som er skabt til at imødekomme din hests individuelle behov.

Dækkenerne fra Weatherbeeta er ligeså unikke som din hest. Repel Shell designet er fremstillet med Teflonbelægning, for at gøre de overlegne kvalitetsdækkener nær uforgængelige. Den innovative teknologi vil gøre at de holder til mange sæsoner, mens de stadig fremstår som nye. Nogle heste er opsatte på at ødelægge deres dækkener for enhver pris, og vil gøre hvad som helst for at komme ud af dem. Heste der gnider sig mod træer og hegn, eller jager efter hinanden i forsøget på at nippe til de andre heste, kan give store følger for et standard vinter turnoutdækken. Weatherbeeta dækkener er som rustninger, og vil modstå selv de vildeste hestelege. Den unikke teknologi som findes i Weatherbeetas tekstiler, tillader dem at ånde og varme, samtidig med at de er stærke nok til at overleve legesyge spark og boltringer på marken.

Hvis din hest foretrækker at løbe fra dækkenet, frem for at flå det, kan det specielle design med enkle lukninger og spænder, hjælpe med at holde dækkenet på plads. Lukningerne er nemme at håndtere med menneskehænder, men vil narre selv de klogeste heste, og holde dækkenet fra at glide eller filtres, hvis din hest beslutter sig for at klæde sig af. De polstrede, elastiske benstropper og krydsgjorde, sikrer at dækkenet ikke roterer. Bringelukninger med spænder, enkle karabinhager og ekstra velcrosikring, vil holde dækkenet fra at løsne sig, og lade træk og kold vind nedkøle din hest. De fleste Weatherbeeta dækkener kommer med valgfrit halsdækken, for fuld beskyttelse fra vinterens kulde. Når et robust, varmt, vejrbestandigt dækken er hvad du har brug for, til ophold udendørs om vinteren, vil et Weatherbeeta dækken være et smart valg.

ComFiTec serien inden for dækkener, indbefatter fire valg: ComFiTec Ultra er den ultimative beskyttelse i koldt vejr, og det bedste dækken Weatherbeeta nogensinde har skabt; ComFiTec Premier er et overlegen kvalitetsdækken med en god pasform til de fleste heste; ComFiTec Plus er den holdbare og dog betalelige valgmulighed i denne serie. Endeligt er der det originale ComFiTec dækken, som indbefatter alle de klassiske egenskaber til en pris der kan betales med alle budgetter.

Turnout dækkener kan tillade heste at nyde godt af de fleste vejrforhold udendørs, hvor de naturligt er sundere. Den rette beskyttelse mod elementerne, kan gøre hele forskellen mellem glad, varm hest og en hest som er trist. Et turnoutdækken med et åndbart og dog vandtæt yderstof, er ideelt. Foret i Weatherbeetas dækkener består af et blødt polyesterlag, som hindrer friktion og hårtab. Pelsen vil forblive skinnende og blank med ekstra stoffet i skulderområdet. Thinsulate isolering skaber varme uden at fylde meget, for at give komfort uden ekstra tyngde. Weatherbeetas dækkener er kendt for sine lange skulderslidser, store haleflapper samt slidser ved hofterne, som tillader masser af bevægelighed og komfort både når hesten grasser eller galoperer omkring på marken. Godt beskyttet mod kulden med en Weatherbeeta, vil heste nyde godt af en masse motion i det kolde vejr.

Weatherbeeta produkter tilbydes også til hunde, og du kan finde et matchende dækken til din hvalp, så den kan matche sin hesteven. Tilbehør som skulderværn (til yderligere beskyttelse af pelsen på skuldrene), arbejdsgamacher, ekstra stropper og spænder samt sadelunderlag, er blandt de andre produkter i Weatherbeeta kollektionen, som er lavet af materialer i den samme høje standard. Dækkener fra Weatherbeeta vil fuldføre din hests garderobe med det samme upåklagelig håndværk, og et navn du kan stole på.

Weatherbeeta er så sikker på at du vil elske disse produkter, at slidstyrke, vandtæthed og åndbarhed garanteres i 3 år. Hvis nogen af disse kvaliteter fejler inden for de første 3 års brug, vil Weatherbeeta erstatte eller reparere produktet, uden ekstra omkostninger.

Tænk på Weatherbeeta, når du tænker på beskyttelse mod koldt, modbydeligt eller vådt vejr. Vind over vintertrætheden i denne sæson, og frygt ikke for de faldende temperaturer. Imødekom dem!