Køb 3 eller flere produkter
Zandona
Zandona

Zandona

Zandonà startede i 1985 med forskning og udvikling af løsninger til plastik-teknologi. Siden 2005 har Zandonà leveret produkter med garanti for dygtighed og professionalisme i implementeringen af PPE til ridebrug, eksklusivt designet, godkendt og produceret i Italien. Mange års erfaring gør det muligt for virksomheden at tilbyde innovative produkter af høj kvalitet med et funktionelt design.
104 artikler
Køb Zandona fra horze.dk.

Hos horze.dk kan du handle komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

Den italienske producent Zandona fremstiller beskyttelsesudstyr til både hest og rytter, for at give tryghed og beskyttelse i alle faser af konkurrence- og hobbyridning. Zandona bruger innovativ teknologi og førsteklasses plastikmaterialer for at opfylde kravene til beskyttelse inden for ridesport.

Zandona har leveret sikkerhedsveste til ryttere, og gamacher i exceptionel kvalitet og udførsel til heste siden 2005. Det italienske firma har været nyskabende inden for udvikling, forskning og plastikteknologi helt fra begyndelsen i 1985. Produkterne har en unik udformning der beskytter rygsøjlen på en optimal måde ved slag og styrt, som nemt kan indtræde i denne sport. Sikkerhedsveste er nødvendige for aktive ryttere, og beskytter ryggen, rygsøjlen og brystet mod uheld og styrt fra hesteryggen. Vesten giver god støtte af lænderyggen, materialerne er antibakterielle og meget åndbare, hvilket gør den ideel til alle discipliner. Sikkerhedsvestene er CE-godkendt EN 1621-1, niveau 1, for at opfylde sikkerhedsstandarden på alle rideaktiviteter. Vestene er fremstillet af stødabsorberende materialer, som kombineret med et sekskantet design giver god bevægelsesfrihed og undgår forstyrrelse af rytteren. Plastikpladerne er fremstillet til at kunne tåle stød, gennemboring og punktering udefra, uden at materialernes funktion ødelægges. Beskyttelsessystemet vil hverken splintre eller sprække, og plastikpladerne er både stærke og ventilerede for at give bedst mulig ventilation og komfort. Aftagelige stropper på nogle af modellerne gør dem lette at justere, og giver en perfekt pasform til de fleste kropstyper. Den antibakterielle funktion sørger for komfort og renhed, og gør at den føles som ny selv efter mange vaske. Lukningssystemet i taljen er meget justerbart, så vesten giver fleksibel støtte uden at være ukomfortabel. Når du først har oplevet den komfort og sikkerhed en sikkerhedsvest fra Zandona giver, vil du aldrig have lyst til at ride med andet.

Gamacher fra Zandona er designet til at beskytte hesten når den springer eller løber, og er ergonomisk udformet til at passe til de sarte led på spring- og militaryheste. Indvendigt i gamacherne er der brugt gel og neopren, og nogle modeller har kulfiber som termisk isolerer leddene mod friktion og stød. Lukningssystemet er omhyggeligt tilpasset, det er nemt at anvende og lukningerne kan udskiftes hvis de slides op. Det dobbelte låsesystem forebygger ulykker forårsaget af gamacher der går op. Man kan også få gamacher med lammeskindsforing, til følsomme heste eller hvis man ønsker ekstra komfort. Gamacherne fra Zandona har ekstremt beskyttende funktioner som reducerer stress og belastninger på aktive heste, samtidig med at de beskytter mod slag og stød i alle discipliner. Målet med gamacher er, at de skal være fleksible og beskytte de følsomme sener, og Zandona har en lang række modeller så man kan finde de perfekte gamacher til sit behov. Trygheden ved gamacherne fra Zandona sammenlignet med løse bandager eller mindre solide gamacher vil overbevise dig om, at lade valget falde på Zandona gamacher hver eneste gang.