Generelle vilkår og betingelser

Påskekampagne - Flyers vil blive inkluderet i alle ordrer, der placeres mellem 25/03/2024 og 07/04/2024 (kun så længe lager haves).

Præmien i form af gratis forsendelse kan indløses indtil 21.04.2024, og præmien i form af gratis forsendelse kan indløses indtil 30.05.2024.

Horze

International GmbH | Flemingstr. 22 | 3604 Fulda

Telefon: +45 35 15 10 19 | www.horze.dk | E-mail: kundeservice@horze.dk

Selskab med begrænset ansvar med hjemsted i Fulda, AG Fulda, HRB 7995

Administrerende direktører: Viola Rebmann, Niko Neuhof | Moms ID nr.: DE 288 579 384

Mulighed for at deltage: Alle personer på 18 år og derover, der foretager et køb på vores e-handelswebsted, er berettiget til at deltage i konkurrencen. Ansatte i Horze Group og deres nærmeste familiemedlemmer er udelukket fra at deltage.

Hvis en deltager har begrænset juridisk kapacitet, kræves der samtykke fra vedkommendes juridiske repræsentant.

Arrangøren forbeholder sig ret til at udelukke personer fra deltagelse efter eget skøn, hvis der er gyldige grunde til at gøre det. Sådanne gyldige grunde er f.eks.

o Manipulation i forbindelse med adgang til eller gennemførelse af konkurrencen

o Overtrædelse af disse vilkår og betingelser

o Uretfærdig handel eller falske eller vildledende oplysninger i forbindelse med deltagelse i konkurrencen.

KAMPAGNEBESKRIVELSE OG KONKURRENCEPERIODE

I kampagneperioden kan man vinde en refundering for hver 21. ordre, der placeres i appen eller onlinebutikken. Det maksimale refusionsbeløb er 1500kr. Præmierne kan ikke overdrages, refunderes eller ombyttes til kontanter eller andre præmier. Vinderne vil blive kontaktet af kundeservice i slutningen af kampagneperioden.

Denne kampagne er kun gyldig for slutkundekøb foretaget direkte via vores hjemmeside eller app.

DIVERSE

Databeskyttelse: For at deltage i konkurrencen er det nødvendigt at afgive personoplysninger. Deltageren garanterer, at de personlige oplysninger, som han/hun giver, især fornavn, efternavn og e-mailadresse, er sande og korrekte. De personlige data, der afgives under konkurrencen, vil udelukkende blive brugt til formålet med denne konkurrence. Alle data vil blive behandlet fortroligt og vil ikke blive brugt til noget andet formål uden forudgående samtykke.

Ansvar: Horze International GmbH er ikke ansvarlig for tab, skade eller personskade, der måtte opstå under deltagelse i konkurrencen eller under brug af de tildelte præmier. Ovenstående ansvarsbegrænsning gælder ikke i tilfælde af skade på liv, lemmer eller helbred eller i tilfælde af svigagtigt skjulte defekter.

Ændringer og opsigelse: Horze International GmbH forbeholder sig ret til at ændre vilkår og betingelser eller til at afslutte konkurrencen til enhver tid uden forudgående varsel.

Retslige skridt: Retslige skridt er udelukket. Horze International GmbH's beslutninger vedrørende konkurrencen er endelige. Hvis en bestemmelse i disse vilkår og betingelser bliver helt eller delvist ugyldig, skal dette ikke påvirke gyldigheden af de resterende vilkår og betingelser. I stedet for den ugyldige bestemmelse gælder den lovligt tilladte bestemmelse, der kommer tættest på det økonomiske formål med den ugyldige bestemmelse. Det samme gælder i tilfælde af et smuthul i disse betingelser for deltagelse.