Om os
Dette er Horze. Vi vil fortælle dig om vores virksomhed, hvad der kendetegner os og hvad der adskiller os fra andre. Mød vores team af sponsor-ryttere. Få information om ledige stillinger. Vi tager gerne imod tilbagemeldinger og opfordrer til at stille spørgsmål og kommentere. Kontakt os når som helst.

Det unikke bånd mellem hest og rytter

Det unikke bånd mellem hest og rytter er selve essensen i ridesporten. Det har altid været vores drivkraft at kunne tilbyde exceptionelle produkter til rytteren som styrker dette bånd. Vi bliver ved med at sprede lidenskaben for ridning i overensstemmelse med vores motto: It's a lifestile.

Hvordan det hele startede...

I 1982 begyndte hestevennen Gunnar Gangsø med en enkel produktion af hestesko, seletøj og dækkener i den lille finske by Lahti. Passionen for sit arbejde, og den exceptionelle kvalitet på produkterne, gjorde at Gangsø blev et navn folk lagde mærke til. Han udvidede gradvist sit firma i Finland, og derfra var der ikke langt ud i Europa.

Find vores butikker her

Du finder et stort udvalg af ride- og hesteudstyr i vores Horze-butikker i hele Europa. Derudover samarbejder vi med hundredevis af udstyrsbutikker over hele verden, hvor du kan få fat i vores produkter.