Fortrydelsesret

 

Horze bruger online returnering

For at returnere en pakke til os, skal du logge ind på din konto og begynde en online returproces.

Følg disse instruktioner:

  1. Gå til min konto her.
  2. Hvis du bestilte som gæst, kan du registrere din online returordre her.
  3. Når du har registreret din returnering online, sender vi dig en returlabel på pdf via e-mail.
  4. Sørg for at lægge de produkter du vil returnere i returpakken.
  5. Udskriv returlabelen og sæt den fast på returpakken.
  6. Indlever returpakken i nærmeste posthus.

Horze betaler for forsendelsen af returneringen!

Fortrydelsesret
 

Som forbruger har du 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består købet af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 30 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kundeservice@horze.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Ingen fortrydelsesret

Fortrydelsesretten gælder ikke for varer, som er personliggjorte eller fremstilles specielt til en individuel kunde (F.eks. broderede produkter eller travvogne og sulkyer. Disse er ikke berettiget til returnering eller ombytning, da disse er personliggjorte produkter.)

Hvis en broderet produkt returneres til vores lager på grund af, at det ikke at blevet hentet af kunden, vil Horze forsøge at kontakte kunden via e-mail, telefon og brev, for at gøre et yderligere leveringsforsøg. Kunden har ret til at få ordren leveret en gang mere uden ekstra omkostninger. Hvis Horze ikke kan komme i kontakt med kunden inden for 14 dage, vil Horze opkræve kunden for produktprisen og et ekstra ekspeditionsgebyr, og destruere produktet. Hvis et gensendt broderet produkt kommer tilbage til vores lager for anden gang, vil vi opkræve kunden for produktprisen, samt omkostningerne for begge forsendelsers og destruere produktet.
 

Bemærk venligst at nogle produkter ikke kan refunderes på grund af hygiejne- og sikkerhedsforskrifter. Returneret undertøj accepteres ikke, medmindre produkterne er uåbnede i original emballage.


Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Horze betaler for forsendelsen af returneringen. Bemærk at vi betaler fragtomkostningerne hvis du sender varen retur. Kontakt os derfor med dit ønske om, at gøre brug af din fortrydelsesret og så vil vi sørge for at fremsende dig et returlabel. Vær opmærksom på, at skulle du vælge, at benytte det fremsendte pakkelabel hæfter du, hvis der opstår en skade under transporten. Det er udelukkende en service vi tilbyder – så vores kunder opnår den billigst mulige fragt. Hvis man sender retur med anden fragt er det selvfølgelig også på eget ansvar, men her skal du også selv betale for at pakken returneres.

Produktet skal pakkes ordentligt ind i en boks eller en refusionskuvert. Den oprindelige vareemballage skal returneres med forsendelsen i sin oprindelige tilstand.

Udskriv returforsendelsesetiketten for at få gratis returforsendelse. Linket til dette er blevet sendt til dig per e-mail, efter ordren blev afsendt fra vores lager.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen, men vil i det flest tilfælde fratrække et gebyr på 50 kroner for brudt eller beskidt vareemballage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Hvis et produkt som er en del af 3 for 2-tilbuddet returneres, vil tilbuddet ikke gælde længere. Prisen på det gratis produkt vil blive trukket fra det refunderede beløb.

 

Hvis ordren er finansieret af en faktura fra en tredjepart, er Horze ikke ansvarlig for eventuelle resterende gebyrer eller omkostninger, der kan opstå under annulleringsprocessen af ordren.

 

Hvis kunden ikke afhenter to eller flere ordrer, vil Horze lukke kundens konto. I sådanne tilfælde forbeholder Horze sig retten til at holde kundens konto lukket, indtil et genåbningsgebyr (200 kr.) er betalt.