PRISER OG FORSENDELSESOMKOSTNINGER


Priserne som fremgår i vores online butik er inklusive moms, men inkluderer ikke forsendelsesomkostninger. Vores nuværende forsendelsesomkostninger er:
 

Forsendelsesomkostninger i Danmark fra en ordreværdi på 699 kr - 0,00 kr - gratis levering

Forsendelsesomkostninger i Danmark fra en ordreværdi på 699 kr - 49 kr

 

Alle ordrer afgivet i Horze webshop afsendes inden for 2 hverdage efter bestillingen er foretaget. Der kan dog forekomme forsinkelser i højsæsoner og under kampagner. Men vi bestræber os selvfølgelig på, at levere varerne indenfor den estimeret leveringstid. For ordrer, der indeholder brodering, vil behandlingen af ordren tage 5 dage yderligere. Bemærk, at forsendelser ikke kan leveres til postboksadresser.

* Flere af produkterne er bestilt fra en samarbejdspartner, hvilket kan forlænge leveringstiden. Der henvises til forsendelsestiden nævnt på hver enkelt produktside, og ligeledes i kassen, for at kende din endelige forventede leveringsdato.

Gratis levering gælder ikke for produkter, der er tildelt ekstra forsendelsesomkostninger, såsom vogne og større produkter som transportvarer til kæledyr. Hvis et produkt har særlige forsendelsesomkostninger, vil dette være nævnt på produktsiden.