PRISER OG FORSENDELSESOMKOSTNINGER

Der skal på websiden bestilles produkter for minimum 200 kr. for at gennemføre en ordre. 

Priserne som fremgår i vores online butik er inklusive moms, men inkluderer ikke forsendelsesomkostninger. Vores nuværende forsendelsesomkostninger er:

 Forsendelsesomkostninger i Danmark fra en ordreværdi på 699 kr. = gratis levering

 Forsendelsesomkostninger i Danmark fra en ordreværdi på 200 - 699 kr. = fra 49 kr.

Alle ordrer afgivet i Horze webshop afsendes inden for 2 hverdage efter bestillingen er foretaget. Der kan dog forekomme forsinkelser i højsæsoner og under kampagner. Men vi bestræber os selvfølgelig på, at levere varerne indenfor den estimeret leveringstid. For ordrer, der indeholder brodering, vil behandlingen af ordren tage 5 dage yderligere. Bemærk, at forsendelser ikke kan leveres til postboksadresser.

  • Flere af produkterne er bestilt fra en samarbejdspartner, hvilket kan forlænge leveringstiden. Der henvises til forsendelsestiden nævnt på hver enkelt produktside, og ligeledes i kassen, for at kende din endelige forventede leveringsdato. Den endelig estimerede leveringstid vil fremgå på din bekræftelsesmail, som du modtager umiddelbart efter købet.

Gratis levering gælder ikke for større og tungere produkter, der er tildelt ekstra forsendelsesomkostninger, f.eks. vogne, foder, tilskud og transportvarer til kæledyr.

Nogle piske vil også have en fast fragtpris da de kræver specialindpakning og håndtering og sendes for sig selv.