Det er sådan, det fungerer!

Generelle vilkår og betingelser

Påskekampagne - Flyers vil blive inkluderet i alle ordrer, der placeres mellem 25/03/2024 og 07/04/2024 (kun så længe lager haves).

Præmien i form af gratis forsendelse kan indløses indtil 21.04.2024, og præmien i form af gratis forsendelse kan indløses indtil 30.05.2024.

Horze International GmbH | Flemingstr. 22 | 36041 Fulda

Telefon: +45 35 15 10 19 | www.horze.dk | E-mail: kundeservice@horze.dk

 

Selskab med begrænset ansvar med hjemsted i Fulda, AG Fulda, HRB 7995

Administrerende direktører: Viola Rebmann, Niko Neuhof | Moms ID nr.: DE 288 579 384

Mulighed for at deltage: Alle personer på 18 år og derover, der foretager et køb på vores e-handelswebsted, er berettiget til at deltage i konkurrencen. Ansatte i Horze Group og deres nærmeste familiemedlemmer er udelukket fra at deltage.

Hvis en deltager har begrænset juridisk kapacitet, kræves der samtykke fra vedkommendes juridiske repræsentant.

Arrangøren forbeholder sig ret til at udelukke personer fra deltagelse efter eget skøn, hvis der er gyldige grunde til at gøre det. Sådanne gyldige grunde er f.eks.

o Manipulation i forbindelse med adgang til eller gennemførelse af konkurrencen

o Overtrædelse af disse vilkår og betingelser

o Uretfærdig handel eller falske eller vildledende oplysninger i forbindelse med deltagelse i konkurrencen.

1. KAMPAGNEBESKRIVELSE OG KONKURRENCEPERIODE

 

I løbet af kampagneperioden kan kunder, der foretager køb i denne periode, finde en flyer i form af et påskeæg i deres pakke (så længe lager haves). Hver flyer indeholder en præmie, som kan indløses i forbindelse med køb hos Horze (webshop eller i appen).

Denne kampagne er kun gyldig for slutkundekøb foretaget direkte via vores hjemmeside eller app.

2. MULIGE PRISER, SANDSYNLIGHEDER OG INDLØSNINGSBEGRÆNSNINGER

 

For en samlet mængde på 20.000 flyers er chancen for at vinde en gratis ordre 5%, mens sandsynligheden for at modtage en nitte i form af gratis forsendelse er 95%.

Indløsningsperiode:

Kampagnen starter den 25/03/2024 og slutter den 07/04/2024 og løber kun, så længe lageret af flyers rækker. Præmierne (i form af refundering af ordrer) kan indløses indtil 21/04/2024. De kan indløses ved at kontakte vores kundeserviceteam og angive koden på flyeren. Den maksimale refunderingsværdi er 1500kr. Nitterne og den tilhørende kode til gratis forsendelse kan indløses uafhængigt af hinanden i vores webshop og app indtil 30. maj 2024.

Præmierne kan ikke overdrages, refunderes eller ombyttes til kontanter eller andre præmier.

3. INDLØSNING AF PRÆMIEN

Hovedpræmie:

Hovedpræmien inkluderer en refundering af ordren op til en maksimal værdi af 1500 kr. For at indløse præmien skal du kontakte vores kundeservice via e-mail eller telefon og oplyse koden, der er angivet på flyeren, og ordrenummeret på den pakke, som flyeren lå i. Kan indløses indtil 21/04/2024.

Tombolabillet:

Nitten indeholder en præmie i form af en rabatkode til gratis forsendelse på næste ordre. Koden findes på flyeren og kan indløses uafhængigt, når du afgiver en ny ordre i appen eller webshoppen. Kan indløses indtil 30/05/2024.

4 DIVERSE

4.1 Databeskyttelse: For at deltage i konkurrencen er det nødvendigt at afgive personoplysninger. Deltageren forsikrer, at de personlige oplysninger, som han/hun giver, især fornavn, efternavn og e-mailadresse, er sande og korrekte. De personlige data, der gives under konkurrencen, vil udelukkende blive brugt til formålet med denne konkurrence. Alle data vil blive behandlet fortroligt og vil ikke blive brugt til noget andet formål uden forudgående samtykke.

4.2 Ansvar: Horze International GmbH er ikke ansvarlig for tab, skade eller personskade, der måtte opstå under deltagelse i konkurrencen eller under brug af de tildelte præmier. Ovenstående ansvarsbegrænsning gælder ikke i tilfælde af skade på liv, lemmer eller helbred eller i tilfælde af svigagtigt skjulte defekter.

4.3 Ændringer og opsigelse: Horze International GmbH forbeholder sig ret til at ændre vilkår og betingelser eller til at afslutte konkurrencen til enhver tid uden forudgående varsel.

4.4 Retslige skridt: Retslige skridt er udelukket. Horze International GmbH's beslutninger vedrørende konkurrencen er endelige. Hvis en bestemmelse i disse vilkår og betingelser bliver helt eller delvist ugyldig, skal dette ikke påvirke gyldigheden af de resterende vilkår og betingelser. I stedet for den ugyldige bestemmelse gælder den lovligt tilladte bestemmelse, der kommer tættest på det økonomiske formål med den ugyldige bestemmelse. Det samme gælder i tilfælde af et smuthul i disse betingelser for deltagelse.