Hvordan du forbereder dig på: Nødsituationer
Spar 20% på et valgfrit produkt *
Brug koden: HZWEEKEND
Kopier
Kopieret til udklipsholder
* Kampagneinfo
Horze Guide

Hvordan du forbereder dig på: Nødsituationer


Heste er på mange måder uforudsigelige og kan havne i de mærkeligste situationer. Man undrer sig altid over hvordan de har formået, at komme til skade på trods af, at der ikke er en direkte årsag som ved et søm der stikker ud, løse brædder eller en fare for et fald. Følgende er information til hjælp, hvis din hest kommer ud for en ulykke.

  • Du bør have din dyrlæges tlf. nummer tilgængeligt ved tlf. i stalden, i huset og i din mobil.
  • Du bør have et tlf. nummer til din lokale skadestue og/eller kende vejen, hvis en af dine klienter eller medarbejdere kommer til skade. I sådan et tilfælde vil du også skulle gennemgå hesten for skader for, at tjekke at den er okay.
  • I det tilfælde, at din dyrlæge ikke er tilgængelig på tidspunktet for nødsituationen bør du spørge om han/hun kan anbefale en anden dyrlæge i stedet.
  • Regelmæssig vedligeholdelse og syn er vigtigt at opretholde for, at være sikker på at din hestetrailer kan bruges hvornår det skulle være. Det kan også være en mulighed, at have en reserve hestetrailer, hvis din egen hestetrailer er i brug.
  • Du bør have en tlf. liste på venner, naboer og familie der kan være behjælpelige i forbindelse med en ulykke. Det er også vigtigt at have en liste med de vigtigste numre ved eller tæt på alle tlf. i det tilfælde, at du ikke selv er der og de så ved hvem de skal ringe til.
  • Lad førstehjælpskassen blive placeret et sted, hvor den er synlig for alle, hvis der opstår en situation. Her følger nogle vigtige remedier som en førstehjælpskasse bør indeholde:

Being prepared for an emergency is important to both people and horses. Accidents do happen and removing the hazards can help reduce or remove any potential emergencies.