Spar 15% på en valgfri vare fra Horze eller B Vertigo! *
Brug koden: HZWEEKEND
Kopier
Kopieret til udklipsholder
Om os
Dette er Horze. Vi vil fortælle dig om vores virksomhed, hvad der kendetegner os og hvad der adskiller os fra andre. Mød vores team af sponsor-ryttere. Få information om ledige stillinger. Vi tager gerne imod tilbagemeldinger og opfordrer til at stille spørgsmål og kommentere. Kontakt os når som helst.

Champions aim higher

Vi er ekstremt stolte af vores talentfulde og hårdtarbejdende team af ryttere. For os repræsenterer de nutiden og fremtiden for rideverdenen. Nogle af dem er blandt vore dages førende talenter, mens andre vil stråle i morgendagens internationale arena. Vores ryttere har inspirerende ambitioner, og vi bakker dem 100% op i jagten på deres drømme.

Hailey Guard
USA
Dressur

En tidlig kærlighed til heste førte til at Hailey begyndte til ridetimer i en alder af fem år. Hendes ridning fortsatte med at udvikle sig gennem årene med regelmæssig træning i mange ridediscipliner. Efter hun startede Guardian Dressage har Hailey vist sin egen KWPN-hoppe Dalwhinney frem, og sammen er de 2017 Region One 2nd Level Open og 2nd Level Musical Freestyle-mestre.

Ida Johansen
Norge
Spring

Ida fik sin første hest i en alder af 13 år. Efter hun købte hesten Lady Catalina i 2009 var hun i stand til at komme på landsholdet i Norge. Hendes mål som seniorrytter er at have gode runder i Grand Prix-klasserne og træne nye og unge heste der skal frem i sporten.

Ashley Kehoe
USA
Military

Ashley blev født ind i en ikke-hestefamilie, men hendes interesse blev vækket i 4-års alderen, da hun tiggede om begynde til ridetimer. Med sin beslutsomhed, sit naturlige ridetalent og lidenskab for alt med heste rider Ashley nu for 4*-rytteren Michael Pollard, samtidig med at hun træner sin unghest D.A. Vittoria op i klasserne. Ashleys mål er at blive en succesrig 4* rytter, der kan bidrage positivt til det amerikanske militaryhold.

Nina Braaten
Norge
Spring

Siden 12-års alderen har ridning været en stor del af Ninas liv. Hun har blandt andet vundet individuelt guld i det skandinaviske mesterskab og var en del det hold der vandt CSIO4* under Norway Grand Prix i 2005. Hun vandt også førstepladsen i Nations Cup CSIO4* i Poznan, og bronze i VM for hingste med Favoritas.

Tina Lund
Danmark
Spring

Tina Lund oplevet en fænomenal succes. Blandt hendes præstationer er 19 danske mesterskabstitler, to verdensmesterskaber, guld i EM og flere internationale Grand Prix-klasser. Konkurrence er en stor del af Tinas liv, som bor i Dubai hvor hun deltager i store konkurrencer.

Nicolai Lindbjerg
Norge
Spring

Nicolai bor i Nordnorge hvor han driver et træningscenter. Han konkurrerer over hele Europa, både individuelt og på det norske landshold med sine 7 heste. Nicolai blev nummer 3 i det norske mesterskab i 2010, og han repræsenterede Norge i verdensmesterskabet i Mecalan, Belgien i 2010, hvor han nåede 14.-pladsen.