Om os
Dette er Horze. Vi vil fortælle dig om vores virksomhed, hvad der kendetegner os og hvad der adskiller os fra andre. Mød vores team af sponsor-ryttere. Få information om ledige stillinger. Vi tager gerne imod tilbagemeldinger og opfordrer til at stille spørgsmål og kommentere. Kontakt os når som helst.

Champions aim higher

Vi er ekstremt stolte af vores talentfulde og hårdtarbejdende team af ryttere. For os repræsenterer de nutiden og fremtiden for rideverdenen. Nogle af dem er blandt vore dages førende talenter, mens andre vil stråle i morgendagens internationale arena. Vores ryttere har inspirerende ambitioner, og vi bakker dem 100% op i jagten på deres drømme.

Ida Johansen
Norge
Spring

Ida fik sin første hest i en alder af 13 år. Efter hun købte hesten Lady Catalina i 2009 var hun i stand til at komme på landsholdet i Norge. Hendes mål som seniorrytter er at have gode runder i Grand Prix-klasserne og træne nye og unge heste der skal frem i sporten.

Nina Braaten
Norge
Spring

Siden 12-års alderen har ridning været en stor del af Ninas liv. Hun har blandt andet vundet individuelt guld i det skandinaviske mesterskab og var en del det hold der vandt CSIO4* under Norway Grand Prix i 2005. Hun vandt også førstepladsen i Nations Cup CSIO4* i Poznan, og bronze i VM for hingste med Favoritas.

Nicolai Lindbjerg
Norge
Spring

Nicolai bor i Nordnorge hvor han driver et træningscenter. Han konkurrerer over hele Europa, både individuelt og på det norske landshold med sine 7 heste. Nicolai blev nummer 3 i det norske mesterskab i 2010, og han repræsenterede Norge i verdensmesterskabet i Mecalan, Belgien i 2010, hvor han nåede 14.-pladsen.