Price party - kun i 42 timer - op til 70% rabat! Shop nu |

×

Horze Aalborg

Aalborg SV / Denmark

VELKOMMEN TIL HORZE AALBORG

Hos Horze Aalborg finder du 500 m2 med alt til hest og rytter! I butikken vil du finde hele det omfattende sortiment fra Horze samt mange andre mærkevarer, fra bl. a. Kingsland, Animo, Gersemi, Musto, Dubarry, BR, Jacson, Dyon,Döbert, Cavalor, Pharmacare, Fleck, Sprenger Bid, proffesionel choise, veredus og meget mere......

Kig forbi vores Cavalor foder-afdeling! Vi forhandler Cavalor som har foder der dækker en hver hests behov. Derudover har vi også supplements fra samme firma.

TAG DIN RIDEKLUB MED TIL HORZE. Som et særtilbud til rideklubber og rideforeninger, arrangerer vi klubaftener med mulighed for at få et nærmere kig på butikken, og en ekstra snak med de ansatte. Tag din rideklub, familie, venner og bekendte med, og få butikken helt for jer selv efter åbningstid!

Kære kunde,

Nyttig information vedrørende retur, bytte og tilgodesedler.

Horze butikkene i Næstved, Sydjylland, Slagelse og Ålborg er selvstændige butikker i Horze kæden. Dette betyder at nogle af reglene kan være anderledes end de er i Horze kædens egne butikker, men vi vil gøre alt for at du som kunde altid skal være tilfreds uanset hvor du handler.

GAVEKORT:
1. Gavekort som er udstedt gennem web butikken eller Horze kædens egne butikker, kan bruges som betalingsmiddel i Horze kædens egne butikker København, Hillerød, Odense og Århus, men kan ikke bruges i Næstved, Sydjylland, Slagelse og Ålborg.
2. Gavekort som er udstedt af butikkene Næstved, Sydjylland, Slagelse, kan bruges som betallings middel i Næstved, Sydjylland, Slagelse.

BYTTE, RETUR:
Alle butikker bytter Horze varer købt i en anden Horze butik, mod fremvisning af gyldig kvittering eller med byttemærke på og med betingelse af at produktet er i butikkens sortiment.
Det er kun Horze kædens egne butikker København, Hillerød, Odense og Århus der bytter varer fra nettet.
Pengene kan returneres mod fremvisning af gyldig kvittering, men kun i den butik hvor produktet er købt.

REKLAMATION:
Reklamation kan kun foretages i den butik varen er købt.

TILGODEBEVIS:
Tilgodebevis kan kun bruges i den butik det er udstedt i.
1.Tilgodebevis som er udstedt af butikkene Næstved, Sydjylland, Slagelse, kan bruges i alle 3 butikker.
2.Tilgodebevis som er udstedet i Horze kædens egne butikker, kan bruges i den butik som det er udstedet i.

Store Map