25% rabat på et valgfrit produkt fra Horze & B//Vertigo! Brug koden: HZ25OFF

×

Horze Sydjylland

Aabenraa / Denmark

Velkommen til vores dejlige og hyggelige hestebutik

Stubbæk er en lille idyllisk landsby beliggende 3 km fra Aabenraa, 2 min. Fra motorvej E45 og 3 min. Kørsel fra Sønderborg Landevej. Der er gode parkeringsforhold ved butikken.

 

Vores butik er indrettet i en velrenoveret staldbygning og vi har forsøgt med en rustik indretning at skabe en god atmosfære til glæde for vore kunder og personalet. I butikken finder du selvfølgelig alle vore kvalitetsvarer fra HORZE-kataloget til meget konkurrencedygtige priser, hotteste modetøj samt en række andre kendte mærkevarer.

 

- Vi sælger stald- og hegnsinventar samt hestebokse. Vi har bl.a.indrettet en hesteboks i butikken med tilhørende inventar og hesteartikler. - Vi sælger spåner til konkurrencedygtige priser.

- Vi tager imod bestillinger på rosetter til stævner og sælger udstyr til ringridere herunder lanser, ringholdere, hatte m.m.

- Vi kan brodere underlag, dækner m.m.

 

Derudover fører vi foder fra St.Hippolyt, Brogaarden og Århus Andel hvor vi er klar med råd og vejledning omkring fodringsforslag og foderplaner.

 

Tag din rideklub med til HORZE i Stubbæk – vi råder over større lokaler, hvor vi som et særtilbud til rideklubber og rideforeninger, arrangerer klubaftener med mulighed for at få et nærmere kig på butikken og en ekstra snak med de ansatte. Tag din rideklub, familie, venner og bekendte med og få butikken helt for jer selv efter åbningstid.

 

Du kan blive medlem af HORZE SYDJYLLAND – det er gratis og du opnår en række fordele, bl.a. kan du deltage i foredrag, undervisning, modeshow, udstillinger m.m. Butikken holder åbent alle hverdage fra kl. 10.00-17.30 og lørdage fra 10.00-13.00.

 

Vi glæder os til at se dig i HORZE SYDJYLLAND – et godt sted at handle og lidt mere end bare en butik !


Kære kunde,

Nyttig information vedrørende retur, bytte og tilgodesedler.

Horze butikkene i Næstved, Sydjylland, Slagelse og Ålborg er selvstændige butikker i Horze kæden. Dette betyder at nogle af reglene kan være anderledes end de er i Horze kædens egne butikker, men vi vil gøre alt for at du som kunde altid skal være tilfreds uanset hvor du handler.

GAVEKORT:
 • Gavekort som er udstedt gennem web butikken eller Horze kædens egne butikker, kan bruges som betalingsmiddel i Horze kædens egne butikker København, Hillerød, Odense og Århus, men kan ikke bruges i Næstved, Sydjylland, Slagelse og Ålborg.
 • Gavekort som er udstedt af butikkene Næstved, Sydjylland, Slagelse, kan bruges som betallings middel i Næstved, Sydjylland, Slagelse.

 • BYTTE, RETUR:
  Alle butikker bytter Horze varer købt i en anden Horze butik, mod fremvisning af gyldig kvittering eller med byttemærke på og med betingelse af at produktet er i butikkens sortiment.
  Det er kun Horze kædens egne butikker København, Hillerød, Odense og Århus der bytter varer fra nettet.
  Pengene kan returneres mod fremvisning af gyldig kvittering, men kun i den butik hvor produktet er købt.

  REKLAMATION:
  Reklamation kan kun foretages i den butik varen er købt.

  TILGODEBEVIS:
  Tilgodebevis kan kun bruges i den butik det er udstedt i.
 • Tilgodebevis som er udstedt af butikkene Næstved, Sydjylland, Slagelse, kan bruges i alle 3 butikker.
 • Tilgodebevis som er udstedet i Horze kædens egne butikker, kan bruges i den butik som det er udstedet i.


 • Store Map