Kun i dag: Op til 70% på TUSINDVIS af produkter + gratis fragt! Shop nu |

×

Horze Sydjylland

Aabenraa / Denmark

Velkommen til vores dejlige og hyggelige hestebutik

Stubbæk er en lille idyllisk landsby beliggende 3 km fra Aabenraa, 2 min. Fra motorvej E45 og 3 min. Kørsel fra Sønderborg Landevej. Der er gode parkeringsforhold ved butikken.

 

Vores butik er indrettet i en velrenoveret staldbygning og vi har forsøgt med en rustik indretning at skabe en god atmosfære til glæde for vore kunder og personalet. I butikken finder du selvfølgelig alle vore kvalitetsvarer fra HORZE-kataloget til meget konkurrencedygtige priser, hotteste modetøj samt en række andre kendte mærkevarer.

 

- Vi sælger stald- og hegnsinventar samt hestebokse. Vi har bl.a.indrettet en hesteboks i butikken med tilhørende inventar og hesteartikler. - Vi sælger spåner til konkurrencedygtige priser.

- Vi tager imod bestillinger på rosetter til stævner og sælger udstyr til ringridere herunder lanser, ringholdere, hatte m.m.

- Vi kan brodere underlag, dækner m.m.

 

Derudover fører vi foder fra St.Hippolyt, Brogaarden og Århus Andel hvor vi er klar med råd og vejledning omkring fodringsforslag og foderplaner.

 

Tag din rideklub med til HORZE i Stubbæk – vi råder over større lokaler, hvor vi som et særtilbud til rideklubber og rideforeninger, arrangerer klubaftener med mulighed for at få et nærmere kig på butikken og en ekstra snak med de ansatte. Tag din rideklub, familie, venner og bekendte med og få butikken helt for jer selv efter åbningstid.

 

Du kan blive medlem af HORZE SYDJYLLAND – det er gratis og du opnår en række fordele, bl.a. kan du deltage i foredrag, undervisning, modeshow, udstillinger m.m. Butikken holder åbent alle hverdage fra kl. 10.00-17.30 og lørdage fra 10.00-13.00.

 

Vi glæder os til at se dig i HORZE SYDJYLLAND – et godt sted at handle og lidt mere end bare en butik !

Store Map