Tjek leveringsstatus for din ordre her

Trikem Fokus, 600g

DKK 289,00
Prisen er inkl. moms
Størrelsesguide
Partnerprodukt
Forvent 3 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 500 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

For en rolig, stabil og mere fokuseret hest VIMITAL Focus er et tilskudsfoder for hest, der tilføjer stoffer for at håndtere stress og opretholde koncentrationen, fx til læring , uddannelse, konkurrence eller transport. Indeholder de gennemprøvede nervestabiliserende stoffer Thiamin (B1), Tryptophan og Magnesium. Tilsætning af gærkultur stimulerer tarmens mikroflora og forbedrer absorption af næringsstoffer. I en stressende situation frigivet stoffer, der udløser hestens reaktion. Det er en medfødt refleks til at beskytte hesten fra den pludselige fare, så det reagerer hurtigt , uden at vurdere situationen. De udløsende stoffer skal derefter neutraliseres af andre stoffer i kroppen. Thiamin , Tryptophan og Magnesium er alle dele af den stabiliserende fremgangsmåde. Har hesten mangel på disse "modforanstaltninger ", har den ingen mulighed for at skabe balance i deres reaktion og bliver svært at styre eller miste fokus. VIMITAL fokus supplerer manglen på naturlige næringsstoffer der findes i mange heste med symptomer på stress eller dårligt humør.


Anvendelse


Givet til heste, der overreagere på stressende situationer, har svært ved at afreagere eller varmer op mentalt til træning, konkurrence eller uvante situationer.

DOSERING


30 ml pr. dag (ca. 25 g) til store heste (550 kg) i foderet.Dobbelt dosis de første 5 dage eller før en forventet stresset situation.Øvrige dyr skal have i forhold til kropsvægt eller ifølge dyrlægens anbefalinger.

INGREDIENSER per dose:


  • Tryptophan 3000 mg
  • Thiamin (B1) 500 mg
  • Magnesium 3000 mg
  • Gærkultur 6000 mg
  • Hvede fodermel 26 %

Produkt-ID: 25760

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Trikem Fokus, 600g