Spar 18% på en valgfri vare! *
Brug koden: HZWEEKEND
Kopier
Kopieret til udklipsholder

Ridestøvler

Ridestøvler er en engelsk ridetradition. De knælange støvler fås i læder, gummi eller syntetiske kombinationer for at opfylde alles smag.

Filter
Filter
Ryd alt
Sortering
Mærker
Mærker Ryd alt
Farve
Farve Ryd alt
Størrelse
Størrelse Ryd alt
Pris
Pris
Funktioner
Funktioner Ryd alt
Bruger
Bruger Ryd alt
Dine filtre:
55 artikler

Ridestøvler fra Horze fås i mange smukke modeller.

Et par flotte ridestøvler med snørebånd er en perfekt udvidelse af alle rytteres garderobe. Brug disse traditionelle ridestøvler i klassisk stil til stævner eller træning, og føl dig sikker og stabil i sadlen. Horze ridestøvler fås med snørebånd der er bundet på forhånd og lynlås på bagsiden, for at opnå den perfekte pasform og det mest attraktive look. Hvis du foretrækker støvler til dressur, har vi også enkle og elegante ridestøvler med lynlås bagpå. Disse enkle, klassiske støvler foretrækkes af mange til dressur eller jagt. Ridestøvler er fremstillet af blødt, smidigt læder, syntetisk læder og selv gummi. Vælg et par der passer til dit budget og din smag.

Knælange støvler giver et traditionelt look med ultimativ komfort.

Ridestøvler skal passe godt og de klassiske knælange støvler bør være lange nok til at de når op til knæhasen. Når rytteren sidder i sadlen giver støvlerne god komfort, godt greb omkring hesten og beskyttelse mod stigremmene. Lange støvler der passer giver en traditionel stil, samtidig med at de er funktionelle og stabile. Find det perfekte par ridestøvler i Horze-kollektionens enorme udvalg.