« Tilbage / Mærker / Ariat

Ariat Ariat Norfolk Beanie

DKK 359,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Vi fejrer sammen med dig - 21 år med Horze!
Spar 21% på mærket Horze &
Få 11% rabat på næsten alle andre mærker

+Hver 21. ordre er gratis!
Kopier kode: B-DAY
700 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Hver 21. ordre vinder - maksimalt refusionsbeløb er 1500 kr. Differencer vil ikke blive udbetalt. Alle køb i Horze-appen eller onlinebutikken deltager i konkurrencen. Kundeservice vil kontakte vinderne efter kampagnens afslutning den 28/04/2024. Præmier kan ikke overdrages, refunderes eller ombyttes til kontanter eller andre præmier.
Farve: Earth Heather
Earth Heather Ariat Norfolk Beanie
One size
Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Med sin overdådige pom og kabelstrik kunne Norfolk overleve på udseende alene, men dens design er lige så fokuseret på bæredygtighed. Fremstillet med en Polylana® uldblanding, der er lettere for miljøet end akryl og med genanvendt fleecefor.

Egenskaber:

  • Mit ihrem opulenten Bommel und der Zopfstrickoptik bietet die Norfolk nicht nur einen toll Look, sondern ist auch auf Nachhaltigkeit ausgelegt. Den bedste model er en Polylana®-Wollmischung, den er velegnet som acryl, og den har en Futter fra genbrugsfleece.

Teknisk beskrivelse:

Repreve® fleeceforing 70 % genbrugspolyester, 30 % uld Slagfast Polylana® uldblandingsstrik

Produkt-ID: QBCD9

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: