« Returner / / /

Back on Track Back on Track Aitflow Hut

DKK 349,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Spar 150 kr. EKSTRA på din ordre
Kopier kode: SPRING-HZ
550 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 02.04.2023.
Farve: Blue
Blue Back on Track Aitflow Hut
Black Back on Track Aitflow Hut
Brown Back on Track Aitflow Hut
Wine Red Back on Track Aitflow Hut
One size
Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
30 Dages Retur

Beskrivelse

Back on Tracks mest luftige hut nogensinde! Med mesh over begge ører og hoved, kan luften cirkulere maksimalt. Materialet er yderst åndbart og svedtransporterende. Den er let og elastisk, og har en god pasform rundt om ørerne. Indersiden er med Welltex® der øger blodcirkulationen og bidrager til afslapning i nakkeområdet. Teknologien har også fugtkontrol og temperaturregulerende egenskaber. Hutten er dekoreret med en elegant snor og broderet Back on Track-logo på fronten. Den har et stilfuldt look og beskytter mod irriterende fluer og insekter. Hesten vil både se godt ud og have det godt med denne hut, hvad enten det er på skovtur eller til stævne.

Egenskaber:

  • Welltex®-teknologi, luftigt 3D-meshmateriale, høj åndbarhed, elastiske ører, elegant snor, broderet Back on Track-logo

Teknisk beskrivelse:

100 % polyester, kanter 80 % polyester, 20 % bomuld.

Vaskeanvisning:

Maskinvaskes på maks. 40 grader, skåneprogram.  Tåler ikke blegemiddel, tørretumbler, strygning og kemisk rens. Anvend ikke skyllemiddel.

Produkt-ID: 342171

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: