« Returner / / /

Back on Track Back on Track Bark All-Round Hundefrakke, 25-35 cm

DKK 469,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Spar 150 kr. EKSTRA på din ordre
Kopier kode: SPRING-HZ
550 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 02.04.2023.
Farve: Black
Black Back on Track Bark All-Round Hundefrakke, 25-35 cm
Grey Back on Track Bark All-Round Hundefrakke, 25-35 cm
Størrelsesguide
Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
30 Dages Retur

Beskrivelse

Bark er et helt nyt design, der giver den bedst mulige bevægelsesfrihed for forbenene. Frakken er designet til hunde med høj haleføring, længden kan derfor justeres om nødvendigt med en elastisk træksnor over halen. Frakken har blød og elastisk overflademateriale med vand- og vindafvisende egenskaber og god åndbarhed. Den velformede krave har træksnor, hvis man vil forhindre regn og sne kommer ind under. Indersiden er foret med Iontex® teknologi der kan være med til at stimulere blodcirkulationen, hvilket muligvis kan hjælpe hunden til en optimal kropstemperatur og derved holde muskler fleksible i al slags vejr. Bark har en komfortabel og tæt pasform over brystet, med en hurtig og nem lukning og spænde på ryggen. Burrebåndslukninger på siderne sikrer den bliver siddende uden at dreje. Frakken har refleksdetaljer og logo for ekstra synlighed i mørke. Der er åbninger til fastgørelse af snor til halsbånd eller sele. Bark er designet til normalt bygget til atletisk hund.

Egenskaber:

  • Masser af bevægelsesfrihed
  • Vand- og vindafvisende
  • Åndbar
  • Iontex® teknologi

Teknisk beskrivelse:

Materiale: 95 % polyester, 5 % elastan. Fyld: 100 % TPU. Inderside 1: 100 % polyester med IONTEX® teknologi. Inderside 2: 85 % polyester, 15 % elastan med IONTEX® teknologi.

Produkt-ID: 335306

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve:
Topmærker