JANUARYUDSALG - ENDNU STØRRE RABATTER! Op til 50% rabat på tonsvis af produkter! *
Spar nu

Horze bandageunderlag, bagben

Produkt-ID: 18519

DKK 109,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze bandageunderlag, bagben
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze bandageunderlag, bagben
DKK 109,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze bandageunderlag, bagben
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse robuste, quiltede bandageunderlag er ideelle til transport, stalden eller terapeutisk støtte.


Heste i stalden har brug for ordentlig støtte, og hvis din hest har behov for behandling, har den brug for Horze Supreme bandageunderlag som støtte. Disse bløde bandageunderlag vil give hesten komfort og stabilitet i stalden, traileren eller når den har brug for ekstra støtte. Det quiltede hvide tekstil kan vaskes og tørres uden af miste facon eller størrelse. Horze Supreme bandageunderlag sælges i par. Vælg et par til forbenene og er par til bagbenene for et komplet sæt. Horze Supreme bandageunderlag folder eller krøller ikke under nogle af vores Horze-bandager.


Egenskaber:


  • Sæt af 2 til bagbenene (se varenr.
  • Giver beskyttelse og støtte
  • Reducerer risikoen for skader når de bruges sammen med staldbandager

Teknisk beskrivelse:


Materialer:Pony størrelse: 35 x 35 cmFull størrelse: 45 x 45 cm.


Vaskeanvisning:


Maskinvask ved 40°C med lignende farver.


Gennemsnitlig vurdering
2.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Størrelsen ...
0 Likes

Jeg købte disse som poloomslag til mine 17,2 th TB bagben og bandagerne var ekstremt lange (i længderetningen) !!!! Alt for længe! Selv for en 17,2hh hest (de kiggede mere efter trækheste - hvad pokker) er størrelsen på disse bandager bare underlig. Jeg er bange for at få ponystørrelsen, fordi jeg har brug for noget længere end 1 ft og noget kortere end 1 5 3/4 (hvad pokker ???) ft. Jeg er lidt bummed, fordi produktet ville have været en 5 stjerner, hvis størrelsen ikke var så uønsket. Stoffet og kvaliteten ser ud og føles god, det er tyndt, åndbar, men alligevel plys og ville give den ekstra støtte, når jeg arbejder med min hest, men størrelsen .. hvorfor ?? (Jeg har det forreste par i fuld størrelse, og de var en god længde til det, jeg har brug for, dækning af fetlock til canon bone, og de fungerede godt på trods af de anmeldelser, det har - selvom jeg er enig i, at måden disse indpakninger er størrelse underlig i forhold til andre standardbenindpakninger.)

Størrelse: Stor

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.