Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Horze Bandageunderlag

Produkt-ID: 18525

DKK 99,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Bandageunderlag
Beskrivelse

Beskrivelse

Let polstrede bandageunderlag som er perfekte til stald eller transport.


Vatterede bandageunderlag fremstillet af blød bomuld og nylon, med 500g polyesterfyld som giver god støtte og komfort for hesten. Disse alsidige bandageunderlag giver god støtte under staldbandagen eller under transport. Din hest vil være i god form når den ankommer med støtte fra disse fyldige, støttende bomuldsbandageunderlag på turen.


Egenskaber:


  • Let polstring
  • Bomuld og nylon
  • Flot, fyldig farve som vil ikke vise pletter
  • Sælges enkeltvis

Teknisk beskrivelse:


75 cm. x 42 cm.


Vaskeanvisning:


Maskinvask, lunkent vand. Lufttørres fladt liggende.


Gennemsnitlig vurdering
4.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Jakker Horze 4-til-4
5 Likes

Polstret jakke super. Men han er alene !!!! Jeg troede naivt fra navnet "Polstret jakker Horze 4-til-4" at der er fire af dem)))) Gentag ikke min naivitet)))))

:D
3 Likes

Det er rigtig gode bandageunderlag, de støtter rigtig godt om benene, eller det gør de ihvertilfald på min pony. Rigtig god kvalitet og nemme at putte på :D

3 Likes

Ægte padde der fungerer meget godt som en stabil bandage. Bemærk, at padderne sælges individuelt, som jeg savnede, da de kaldes "4-til-4", så jeg tænkte ikke mere på det, men troede, det var en fantastisk pris. Dårligt, at de ikke sælges parvis, 4 puder til 400 SEK - er ikke værd at være plus forsendelse.

Utroligt godt!
3 Likes

Jeg elsker disse !! I lang tid har jeg været på udkig efter noget bandagemateriale med en god tykkelse, der ikke klumper sig sammen. Disse er virkelig gode og har en stor længde til mit spring. har også en god effekt! bør sørge for at have et par ekstra af disse! Kunne have været lidt billigere bare, men en helt ok pris.

Fantastisk kvalitet!
0 Likes

Store dokumenter. Tæt fyldt, derfor meget god beskyttelse, benene kan ikke presses. Også meget godt: du varmer ikke meget. Selv ved 20 grader ingen svedige ben. Stærkt anbefalet!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.