FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu
-40%

Horze Bandageunderlag

Produkt-ID: 18525

DKK 71,40
DKK 119,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Leveringsklar
Horze Bandageunderlag
DKK 71,40
DKK 119,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Bandageunderlag
Beskrivelse

Beskrivelse

Let polstrede bandageunderlag som er perfekte til stald eller transport.


Vatterede bandageunderlag fremstillet af blød bomuld og nylon, med 500g polyesterfyld som giver god støtte og komfort for hesten. Disse alsidige bandageunderlag giver god støtte under staldbandagen eller under transport. Din hest vil være i god form når den ankommer med støtte fra disse fyldige, støttende bomuldsbandageunderlag på turen.


Egenskaber:


  • Let polstring
  • Bomuld og nylon
  • Flot, fyldig farve som vil ikke vise pletter
  • Sælges enkeltvis

Teknisk beskrivelse:


75 cm. x 42 cm.


Vaskeanvisning:


Maskinvask, lunkent vand. Lufttørres fladt liggende.


Gennemsnitlig vurdering
4.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Fantastisk pude til stallen
0 Likes

Jeg købte dem til svømning, fordi min hest ofte såret i stallen og min stabile leggings ikke varede længe. Allerede det fremmedgjorte formål, som manke polstring, da vinterbelægningen har for hårde kanter til dets følsomme krop.

Dejlig tyk bandagepude
0 Likes

Jeg var på udkig efter en virkelig tyk bandagepude i lang tid ... desværre ikke så let at finde. Horze-bandagepuden er virkelig godt polstret. Jeg bandager min hoppe, der har en senestamme. Jeg tror også, at du kan købe det individuelt. Jeg tror, i det sjældne tilfælde har du brug for 4 tapepuder. Desværre er der altid kun i ride butikkerne i en pakke med 4. Jeg anbefaler bestemt puden.

Utroligt godt!
3 Likes

Jeg elsker disse !! I lang tid har jeg været på udkig efter noget bandagemateriale med en god tykkelse, der ikke klumper sig sammen. Disse er virkelig gode og har en stor længde til mit spring. har også en god effekt! bør sørge for at have et par ekstra af disse! Kunne have været lidt billigere bare, men en helt ok pris.

Jakker Horze 4-til-4
5 Likes

Polstret jakke super. Men han er alene !!!! Jeg troede naivt fra navnet "Polstret jakker Horze 4-til-4" at der er fire af dem)))) Gentag ikke min naivitet)))))

Fantastisk kvalitet!
0 Likes

Store dokumenter. Tæt fyldt, derfor meget god beskyttelse, benene kan ikke presses. Også meget godt: du varmer ikke meget. Selv ved 20 grader ingen svedige ben. Stærkt anbefalet!

Størrelse: Lille

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.