« Tilbage / Hest / Ben- & hovbeskyttelse / Bandageunderlag til hest

Incrediwear Circulation Bandager (9 cm)

DKK 685,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt

12 % ekstra rabat her eller 16 % i appen

Download nu

Kopier kode: FORYOU
Gælder i appen og i onlinebutikken: 700 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 25.06.2024.
Farve: Silver
Silver Incrediwear Circulation Bandager (9 cm)
Horze logo
Levering af Horze
SAML POINT med denne vare som Horze Club-medlem.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Bandagerne kan forhindre skader ifm. træning, forkorte restitutionstid efter belastning & sygdom, og tilbyder en praktisk kølende effekt i kontakt med vand.

Den specielle Incrediwear Equine Technology er baseret på semikonduktorerne germanium & karbon, der er vævet ind i materialet. Stimulation ved kropsvarme frigiver negativt ladede ioner, der stimulerer cellevibration og derfor øger blodcirkulationen. Vævet forsynes derved med markant mere ilt og flere næringsstoffer. Til regenerering og heling skal hestens krop bruge flere næringsstoffer i det påvirkede væv i restitutionsprocessen. Dette gælder både efter intensiv træning eller stævne, såvel som i akutte skadestilfælde, inflammation og lignende. Incrediwear Equines produkter udfolder deres effekt så snart de har kontakt med hestens krop, og er derfor ekstremt fleksible i behandlingen af skader eller bare som ren wellness. Incrediwear fordeler kompressionen og yderligere varme, så produktet også kan anvendes ved inflammation og diverse skader. En særlig fordel ved Incrediwear Equine bandagerne; når de er våde er de som en ispose. Det dybe væv køles imens kropsvarme transporteres væk fra hudoverfladen og bandagerne. Man behøver ikke kølepakke og effekten kan gentages ofte.

Egenskaber:

  • Velegnede før, under & efter aktiv træning
  • Øger blodcirkulation, tilførsel af næringsstoffer & lymfeflow
  • Kan reducere risikoen for skader ved træning
  • Har kølende effekt i kontakt med vand
  • Velegnet ved irritation, hævelse etc
  • Kan anvendes ofte - ingen batterier

Teknisk beskrivelse:

48 % polyester (integreret germanium/karboniseret kul), 32 % skum, 10 % gummi, 8 % nylon, 2 % spandex.

Vaskeanvisning:

Vaskes varmt eller koldt på skånsomt program på maks. 40 grader. Spredes ud ved tørring. Tåler ikke centrifugering, blegemiddel, strygning eller kemisk rens.

Produkt-ID: 333071

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: