Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nu

Horze Baucherbid

Produkt-ID: 13226

DKK 229,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Baucherbid
Beskrivelse

Beskrivelse

Enkelt ophæng kombineret med et fremragende bid til følsomme munde.


Dette Baucherbid er som et standard trensebid, og fordi det er lavet af rustfrit stål vil det aldrig ruste, bøje eller knække. Ringene i toppen fastgøres til kindstykkerne på trensen, og de større ringe til tøjlerne. Dette bid kan bruges i dressur når det bruges med en almindelig trense eller med en kandar som bridonbid. Biddet giver lige akkurat nok vægtstangskraft og er ideel til heste med sensitiv mund.


Egenskaber:


  • Todelt mundstykke
  • Rustfrit stål
  • Massivt

Teknisk beskrivelse:


Tykkelse: 13 mm (0,5 in.) C.L: 110 mm (5.1 i).


Vaskeanvisning:


Vask altid biddet efter brug. Fjern biddet fra trensen og læg det i varmt vand. Brug en lille børste til at fjerne snavs. Tør med et rent håndklæde.


Gennemsnitlig vurdering
4.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Endelig lidt, som min hest kan lide!
5 Likes

Min hest elsker denne smule. Vi har gjort det hele .... bare brudt, dobbeltbrudt, stang, glad mund ..... det var ikke muligt at ride ham ved hovedtøjet, hvad så meget, at han havde tygget. Protesen, som han tog uden tøven, begyndte straks at tygge, og en halv time senere er han taget af uden hjælp fra min side, hovedet. Kunne være bedre fra behandlingen (squeaks), men til denne pris behøver du ikke forvente noget stort. For at teste det var perfekt på lang sigt en Baucher-bit købt i bedre kvalitet.

Dejlig bit til en dejlig pris
0 Likes

Efter at have undersøgt ideer til en følsom hest, besluttede jeg at prøve en baucher, men ønskede ikke at bruge en masse penge på noget, som min hoppe muligvis ikke kan lide. Jeg fik denne bit i salg og kunne ikke være mere tilfreds med det.

0 Likes

Jeg kan ikke sige, at dette er nogen bedre kvalitet end andre bits, jeg har set, men jeg var meget glad for at finde en tynd munden til min hest til en så overkommelig pris og i den størrelse, jeg havde brug for.

ville bestille det igen
0 Likes

Jeg er tilfreds, men tænderne knirker undertiden, når jeg kører. Min pony er også meget tilfreds med det ... Perfekt til prisen

Elsker det!
0 Likes

Den 7 år gamle grønne QH-hoppe, jeg kører, elsker denne smule. Det dæmpede hendes mund, lige den rigtige højde til at hjælpe mig med at smide hende og holde hende i en ramme. Forsendelsen var hurtig og problemfri.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.