Stassek Equisold Frog and Sole Lotion med forstøver, 250 ml

DKK 89,95
Prisen er inkl. moms
15% rabatt på din ordre
Kopier kode: FIRSTLOVE
400 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 20.09.2021.
Yellow/Brown Stassek Equisold Frog and Sole Lotion med forstøver, 250 ml stassek
Størrelsesguide
Leveringsalternativer
Leveringsklar. Varen er på lager og klar til dig
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Speciel lotion til stråle og sål
  • Styrker hovvæggen og fjerner dårlig lugt
  • Hjælper med at genoprette en elastisk vægstruktur på få dage
  • Med SØLV-IONER - inaktiverer bakterier
Det har aldrig været så let for dig at hjælpe din hests stråle og sål med at regenerere!
Equisolid special lotion er et meget effektivt middel til permanent pleje af hovens stråle og sål. Equisolid har en vægstyrkende virkning som udvikles efter kun nogle dage hos selv problematiske og vedholdende tilfælde. Du vil blive overrasket over den hurtige virkning! Hovvæggen bliver med det sammen hård og ren. Ildelugtende områder i væggen forsvinder på kort tid. Væggen opretholder sin åndbarhed og elasticitet.
Equisolid lukker eller fylder ikke hovvæggens porer ligesom eksempelvis hovtjære gør det. Det skaber en naturlig beskyttelse mod enhver dårlig indvirkning som fx fugt eller gødning. Equisolid er ikke kun velegnet til pleje af strålen, men også til at styrke hele hovens sål. Selv i tilfælde med en porøs eller skør hvid linje, viser Equisolid ofte gode resultater. Hvis skoen ikke holdt på grund af dårlig vægkvalitet, kan de fleste heste skoes igen uden problemer.
Den udvalgte sølvformel kombineret med de allerbedste naturlige råmaterialer inaktiverer bakterier og fremmer normalisering af stråle og sål.
Problemhove med terapeutisk skoning som fx boots eller barre-sko kan blive beskyttet med Equisolid mod mange problemer eller blødgøring under skoen. Da Equisolid er flydende kan det nå ind i alle hjørner og kanter, og virke med fuld styrke.
Equisolid er tilgængeligt enten med en tud eller en forstøver.

Produkt-ID: 25377

Læs anmeldelser:

Stassek Equisold Frog and Sole Lotion med forstøver, 250 ml