Trikem Sport Trikem Vimital Magnesium, 6000g

DKK 369,00
Prisen er inkl. moms
Størrelsesguide
Partnerprodukt
Forvent 3 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 500 kr
Gratis retur
14 Dages Retur

Beskrivelse

Godt til nervøse heste. Aktiverer enzymer. VIMITAL Magnesium er et rent magnesium kosttilskud til heste , uden tilsætningsstoffer . Formuleret med Magnesium Fosfat , magnesiumoxid og Natrium for maksimal optagelse , blide på tarmen og bedste smagen . Magnesium er et af kroppens vigtigste mineraler , en aktivator af mange enzymer og er nødvendigt f.eks nerve-og muskel funktion samt hjerte og blodkar . Magnesium kan ikke oplagres i kroppen , og derfor skal indgå i den daglige foderration . Det er almindeligt at både mennesker og heste er mangelfuld i magnesium. Mest almindelige mangelsymptomer hos heste er nervøsitet og arrigskab . I magnesiummangel , kan kroppen ikke håndtere de stoffer, der frigives under stress eller frygt. Årsagen til den stigende mangel på magnesium er i tillæg til forarmet jord, balancen i foring mellem calcium og magnesium er ofte forkert. For høj calcium indtag blokerer for optagelsen af magnesium. Calcium og magnesium bør være 5:2. Magnesiummangel kan i sidste ende forårsage en lang række sygdomstilstande.


Teknisk beskrivelse:


Dosering:10 ml pr. dag i foderet til en stor hest (550 kg). Rækker til en stor hest i 100 dage per kg produkt. Øvrige dyr skal have i forhold til kropsvægt eller ifølge dyrlægens anbefalinger.INGREDIENSER:Magnesiumfosfat og magnesiumoxid.Magnesium 33 %.Fosfor 2,7 %.Natrium 4,5 %.Calcium 1,7 %.Naturlig magnesium forekommer kun i fosfat- eller oxidforbindelser. De to ovennævnte INGREDIENSER.


Brugsanvisning:


Symptomer på magnesiummangel er nervøse overreaktion, hvor hesten ikke kan håndtere den naturlige reaktion på fare og bliver derfor vanskelige at håndtere. Kan også vise sig at normalt rolige heste i fx konkurrence bliver anspændt. Magnesiumnivåen er ikke nok til at klare de stress-relaterede stoffer, der frigives i særlige situationer. Magnesiummangel påvirker muskelkoordination, og du kan nogle gange se symptomer, hvis du trækker forsigtigt med fingrene over den side af hesten og musklerne "skælve". Man skal være ekstra opmærksom på behovet for at give magnesium i sygdomstilstande og smerte eller når hesten sveder meget, f.eks under træning.


Produkt-ID: 301581

Læs anmeldelser:

Trikem Vimital Magnesium, 6000g