Spar 15% på alle reflekser!
Spar nu

Antistatisk man- og halebørste i træ

Produkt-ID: 26045

DKK 59,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Antistatisk man- og halebørste i træ
Beskrivelse

Beskrivelse

Hård mod filtringer, mild mod huden


Massér din hest med denne excellente antistatiske børste. Horze man- og halebørste i træ er en fremragende børste til udfiltring af man og hale! Blidt mod hesten men skrap nok til at vikle stædige filtringer ud. Et flot træhåndtag giver denne børste en solid fornemmelse.


Funktioner


  • Antistatisk børster
  • Træryg
  • Træhåndtag med godt greb
  • Hård mod filtringer, mild mod huden

Detajler


  • Skyl grundigt med sæbevand for rengøring. Lufttør
Gennemsnitlig vurdering
3.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Hvis jeg kun havde langt hår!
1 Likes

Jeg har fået børsten for nylig, fordi jeg har fornyet alle mine rengøringsmateriel, og det var et godt køb! Børsten efterlader næppe hår og takket være den store "overflade" manke og hale har den ingen knob og hurtigt og uden problemer. Hvis jeg havde langt hår, kunne jeg måske endda købe det til mig selv ...

Desværre ...
0 Likes

Desværre er kvaliteten af denne børste ikke særlig høj. Allerede første gang, jeg brugte børsten, løsnet gummipladen med piggene fra træhåndtaget ... Så desværre kan jeg ikke anbefale andre.

Rigtig god
0 Likes

Jeg har haft børsten i et halvt år nu, og indtil nu er alt stadig godt. Det eneste, der generer mig, er, at børsten virkelig har meget hår, og at du altid skal børste med omhyggelig spray. Men ellers fantastisk, min lille Tinker var altid super stor efter børstning;)

0 Likes

Superfin og god børste. Godt at holde og tage urter og manke let.

lasted about one month
0 Likes

i'm a little disappointed.. the plastic part came off while brushing my horse's tail

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.