Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Horze blid ansigtsbørste

Produkt-ID: 26019

DKK 49,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze blid ansigtsbørste
Beskrivelse

Beskrivelse

Hovedebørste, nem at rense.


Teknisk beskrivelse:


Materiale: gummi.


Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

unik strigle! <3
1 Likes

den er fantastisk og jeg får mange andspørgelser (staves) om hvor den er fra for den er mega god. "gummi hårene" er heelt bevægelige og hesten nyder det virkelig! køb den for den er billig og god! <3

God til sensitive heste
1 Likes

En rigtig god strigle til sensitive heste. Selvom det er en ansigtsbørste bruger jeg den som gnubber. Jeg har en fuldblod som er meget kilden og han bryder sig ikke om almindelig gnubbere eller stive børster. Med denne gummistrigle med bløde gummi"hår" kan jeg nu gnubbe min hest over hele kroppen uden at han hopper og danser på staldgangen.

Jeg kunne ikke lide det
1 Likes

Den sorte farve er virkelig flot, og den renser alt lige fint, men børsten lugter som gummi, og det hjælper ikke med vask eller ventilation. Børsten lugter måske et par meter væk og opbevares muligvis ikke i dit skab, så meget mindre i en børsteboks, når alt lugter som gummi. Ellers temmelig god børste.

Super god
1 Likes

Min halvpart stjerne er ikke så meget til at blive børstet i hovedet men med denne elsker hun det Så den kan varmt anbefales

0 Likes

Blødt og godt, meget ok at bruge ved rengøring, fjerner let løst hår når det bruges

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.