Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Horze Natural naturbørste m/gedehår, large

Produkt-ID: 26039

DKK 69,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Natural naturbørste m/gedehår, large
Beskrivelse

Beskrivelse

En perfekt børste til at forkæle din hest med!


Denne luksuriøse børste med bløde hår forkæler din hest og fuldender striglearbejdet.

Naturlige, bløde gedehårsbørster sidder i en elegant, lakeret træryg som giver slidstærk støtte. Blid og tilgivende mod huden; gedehår er hårdtarbejdende og er storartet for selv den mest sarte hud.

En forstærket håndstrop er nittet fast i træet for slidstyrke, komfort og langvarig brug.


Funktioner


  • En skøn afslutningsbørste
  • 17 cm elegant træryg
  • Forstærket håndstrop holder børsten i din hånd, ikke på jorden!
  • Gedehårsbørster
  • Excellent afslutningsbørste
  • God til følsom hud

Detajler


  • 17 cm elegant træryg
  • Skyl grundigt med sæbevand for rengøring. Lufttør
Gennemsnitlig vurdering
4.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

5 Likes

♥ Fantastisk blød og god alligevel ♥ God pris og bryder ikke let.

Positivt!
3 Likes

Jeg kunne godt lide denne børste, den er blød og behagelig. Samtidig beholder bunken sin form godt, så det er moderigtigt at bruge det i lang tid. Det ligger behageligt i hånden, jeg er tilfreds !!

Fantastisk del!
1 Likes

Jeg købte børsten, fordi den er så vidunderlig blød. Du kan børste mit hoved lidt hovedpine uden problemer, og han læner sig endda mod børsten, fordi han kan lide det så meget! Den eneste ulempe ved børsten er, at den er en smule behåret, men jeg er overbevist om, at dette kommer til at gælde oftere.

gedebørste
1 Likes

super gedehårbørste, meget sød jeg elsker, og min hoppe fjerner også virkelig støv fra hesten og skinner håret. Selv et pas på vores hud, det giver os en massage, og vi sover, meget meget god børste, det mangler bare æstetik og ville være perfekt

Meget blød
1 Likes

Jeg fik denne børste til min meget følsomme hudfarvet hoppe til at opbevare i hendes badesæt. I tilfælde af at nogen ikke har bemærket det, kan heste godt lide at være beskidte! Jeg ville have en ekstra ren børste til brug efter badning, mens hendes almindelige børster vaskes og tørres. Denne børste er så smuk. Horze-logoet er trykt på træet. Størrelsen er ca. 7-3 / 4 x 3-3 / 4 inches. Stroppen har masser af plads til min størrelse 8, selv med handsker på. Busten er meget blød, og stroppen er brun. Den ankom i en forseglet taske med en beskyttende papstrimmel omkring børsten. Hver hest skal have mindst en særlig børste!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.