Spar 15% på alle reflekser!
Spar nu

Rund metal gnubber

Produkt-ID: 26125

DKK 59,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Rund metal gnubber
Beskrivelse

Beskrivelse

Rund strigle med plastik håndtag. Fjerner effektivt tørret mudder og løse hår.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

børste
3 Likes

Om foråret begynder smeltning i heste, og det er en fantastisk mulighed for dette! Jeg samler bare uld i en spand, når jeg bruger den)

Den bedste strigle til lang vinterpels!
2 Likes

Den er uundværlig til islændere og andre med meget vinterpels!

Meget tilfreds
1 Likes

Jeg har haft dette twist i 2 år nu, og det er ikke flyttet. Perfekt om vinteren, især på kærlige heste, der ruller i mudderet og stadig er beskidt, kan denne børste let og mest effektivt fjerne den tørrede jord. Efter test af denne børste kan vi ikke undvære det. Intet at gøre med finske krabber eller gummikrabber ... Jeg anbefaler det virkelig.

jeg elsker
1 Likes

Jeg er meget tilfreds med det, det er mere end 3 år siden jeg brugte dem, og jeg bruger det meget ofte det ikke ruster for tid, hvor ofte glemmer jeg dem i regnen: p

1 Likes

Fantastisk skraber! I øjeblikket af smeltning er det simpelthen uerstatteligt! Meget behagelig, let og vigtigst, ikke stiv.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.