Stud kit Basic, pig sæt, 30 pigger

DKK 299,00
Prisen er inkl. moms
Spar 15% på din ordre
Kopier kode: BUY3SAVE15
Tilbuddet gælder kun ved køb af minimum 3 produkter. Kan ikke kombineres med andre vouchers. Hvis man returnerer en eller flere varer, refunderer vi iht. varens reducerede pris. Gælder ikke ekskluderede produkter (information på produktsider). Gælder indtil 30.05.2022. Gælder ikke for mærkerne Horseware, Uvex, Suedwind, Cavalleria Toscana.
One size
Levering
Leveringsklar. Varen er på lager og klar til dig
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Equine Fusion Stud Kit er designet til at give mulighed for brug af equine jogging hovskoene året rundt, uafhængigt af vinterens is eller forårets mudrede forhold. Piggene er nemme at montere og giver rigtig god trækkraft på sne, is og glat mudder, uden at kompromittere joggingskoenes vigtige egenskaber.
Pigge kan nemt monteres ved behov, og fjernes når de ikke længere er nødvendige. Sættet kommer komplet med et specialværktøj, som forenkler monteringen af piggene.
Det anbefales stærkt at bruge en Equine Fusion Dampening pad inde i joggingskoen, mens du bruger piggene. Dette er for at sikre hestens komfort, og den bedste holdbarhed af både sålen og piggene.


Produkt-ID: 313463

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.