« Tilbage / Hest / Ben- & hovbeskyttelse / Bagbensgamacher

Back on Track Back on Track AirFlow Light Mesh strygegamacher

DKK 469,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
( 1 )
Bliv medlem af Horze Club! Få -20% EKSTRA!
Kopier kode: HORZECLUB
Gælder kun for medlemmer af Horze Club. Minimum ordreværdi er 1000 DKK. Kan ikke kombineres med andre værdikuponer. Hvis du returnerer en eller flere varer, refunderer vi den forholdsmæssigt reducerede værdi af varerne. Gælder ikke for ekskluderede produkter (information på produktsiderne). Gyldig indtil 15.10.2023.
Farve: Black
Black Back on Track AirFlow Light Mesh strygegamacher
Størrelsesguide
Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
30 Dages Retur

Beskrivelse

Air-Tech og 3D mesh-teknologi for maksimal åndbarhed og styrke. Anatomisk facon der følger og beskytter kodeleddet. Skallens facon og struktur er udviklet med maksimal komfort, for at undgå stress og give en god position på benet. Solid skal der beskytter mod slag og derved skader på hesten. Ekstra ventilation rundt om kodeleddet. Dobbelt lukning med burrebånd for nem regulering og god pasform. Blød lycra i kanten. Welltex®-teknologi i foringen der muligvis kan fremme blodcirkulationen. Kan være gode ved overanstrengelse, forstrækning, hævelse ved kodeled, slidgigt, inflammation, restitution eller som støtte i opvarmning. Størrelse S og M overholder de internationale regler for gamacher ifølge unghestestandarder.

Egenskaber:

  • Praktiske & solide
  • Air-tech og 3D mesh
  • Foret med Welltex®
  • Anatomisk og tæt pasform

Teknisk beskrivelse:

Skal: 100% termoplastisk polyurethan. Fyld 1: 100% polyester. Fyld 2: 100% neoprengummi. Foring: 80% polyamid, 20% polyester.

Produkt-ID: 334209

Læs anmeldelser:

Farve: