« Tilbage / Mærker / Cavallo

Cavallo Cavallo Heather dressurunderlag

RRP: -15% Rabat
DKK 509,00
RRP: DKK 599,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Vi fejrer sammen med dig - 21 år med Horze!
Spar 21% på mærket Horze &
Få 11% rabat på næsten alle andre mærker

+Hver 21. ordre er gratis!
Kopier kode: B-DAY
700 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Hver 21. ordre vinder - maksimalt refusionsbeløb er 1500 kr. Differencer vil ikke blive udbetalt. Alle køb i Horze-appen eller onlinebutikken deltager i konkurrencen. Kundeservice vil kontakte vinderne efter kampagnens afslutning den 28/04/2024. Præmier kan ikke overdrages, refunderes eller ombyttes til kontanter eller andre præmier.
Farve: DB/AB
DB/AB Cavallo Heather dressurunderlag
Nougat Brown Cavallo Heather dressurunderlag
Størrelsesguide
Size A - Size B - Size C - Size
P 54 47 64.5
F 59 52.5 69
Tilbage

Det er vigtigt at dit sadelunderlag er baseret på længden af sadlen, og ikke nødvendigvis hestens ryglængde. Sadelunderlaget bør altid være lidt længere end sadlen. Sadelunderlagets type bør også matche sadlens (fx dressur, kombineret).

 

P (Pony) sadelunderlag passer generelt til sadelstørrelserne 14-16,5

F (Full) sadelunderlag passer til sadelstørrelserne 16-18,5

Pony størrelser passer til alle heste under 148 cm (14,2 hh), målt ved manken. "Full" passer til alle heste over 148 cm (14,2 hh), målt ved manken.

Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Cellevattering overalt. Elegant sadelunderlag fremstillet af blankt materiale i høj kvalitet. Mankebens-pad af blød, vævet pels. Langs ryggen har underlaget et stort, hvidt, vertikalt Cavallo-broderi med en zigzag-tråd i kontrastfarve. Underlaget indrammes af en snor og et smalt, flettet bånd. Kantens materiale er det samme som det ydre i samme tone. Den hurtigtørrende og svedtransporterende meshforing er særligt hudvenlig og tilbyder maksimal komfort. En formfastholdende polstring gør at underlaget ligger perfekt på hestens ryg. Øvre og nedre gjordstropper kan fikseres med burrebåndslukning.

Produkt-ID: 340121

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: