Nu får du 10 % ekstra rabat på udsalgsvarer! *
Brug koden: EXTRA10
Kopier
Kopieret til udklipsholder

Horze Dallas dressurgjord

Produkt-ID: 14639

DKK 279,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze Dallas dressurgjord
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze Dallas dressurgjord
DKK 279,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Dallas dressurgjord
Beskrivelse

Beskrivelse

En dressurgjord fremstillet af blød hibiscuswebbing og solide spænder.


Det ergonomiske design på denne bløde, vævede dressurgjord giver ultimativ komfort og holdbarhed. Den elastiske side, rullespænder af rustfrit stål og D-ring i midten giver komfort og kvalitet. Tekstilet er nemt at rengøre og bevarer sit flotte udseende med minimal pleje.


Egenskaber:


  • Blød, ergonomisk formet tekstilgjord
  • Rullespænder i rustfrit stål i den elastiske ende
  • D-ring i midten til fastgøring af tøjler og tilbehør
  • Supreme logo

Teknisk beskrivelse:


Tekstil af hibiscuswebbingSpænder i rustfrit stål.


Vaskeanvisning:


Skylles grundigt og lufttørres eller tørres med håndklæde efter hver ridetur.


Gennemsnitlig vurdering
4.1
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Ikke lykkelig
0 Likes

Ikke særlig tilfreds med denne bælte. Har aldrig haft problemer med, at hesten er blevet gnugd før, men med dette blev han gnagd.

Størrelse: Normal
Fantastisk dressur
0 Likes

Har testet dette på dressurtræning og er strålende tilfreds. Farven matchede mit brune dressurrum perfekt. Det eneste minus, der ikke har noget at gøre med kvalitet og pasform, er at det skal komme i 30/35 cm. 45 var bare lidt for lang til min pony.

God handel!
0 Likes

Dette er en fantastisk omkrets til prisen! Den er flot og super let at rengøre. Det passer fint til min dressursadel på min araber. Du kan virkelig ikke finde en bedre omkrets til denne pris. Jeg elsker Horzes ting, fordi det er så overkommelig og stadig god kvalitet! Det eneste, jeg ville ændre, er, at der ikke er nogen holdere på denne omkrets.

Størrelse: Normal
Opfølgningsanmeldelse
1 Likes

Jeg har brugt denne omkrets et par gange siden min første gennemgang. Det får mig til at nødder, at det ikke har brugere. Jeg kan godt lide at omkretsen ikke er voluminøs, især i denne varme, og at den er let at rengøre. Men fordi den er tynd og bøjelig, og på grund af min hestes bygning, glider den fremad og trækker sadlen på hendes skuldre - et problem, jeg ikke har med min anden omkrets. Det ser ud til at strække sig. Det måtte justeres et par gange i løbet af den seneste tur, noget jeg ikke har at gøre med min anden omkrets. Dette er et okay produkt, men det fungerer ikke for mig.

Størrelse: Normal
Opfølgningsanmeldelse
0 Likes

Jeg har brugt denne omkrets et par gange nu. Jeg kan godt lide materialet, det er let at rengøre og er ikke voluminøst, hvilket jeg især kan lide i denne latterlige varme. Dog finder jeg ud af, at sadlen glider fremad - et problem, jeg ikke havde, da jeg brugte min anden omkrets. Det ser ud til, at det er nødvendigt at strammes oftere end når du bruger den anden omkrets, så det strækker sig mere. Min hest har en mere fremadgående kanal, og jeg tror, at denne, der er så bøjelig og tynd, sandsynligvis glider fremad og trækker sadlen på sine skuldre. Og det får mig til at nødder, at det ikke har brugere. Desværre fungerer denne ikke for mig.

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.