Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Horze Dallas dressurgjord

Produkt-ID: 14639

DKK 223,20
DKK 279,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Dallas dressurgjord
Beskrivelse

Beskrivelse

En dressurgjord fremstillet af blød hibiscuswebbing og solide spænder.


Det ergonomiske design på denne bløde, vævede dressurgjord giver ultimativ komfort og holdbarhed. Den elastiske side, rullespænder af rustfrit stål og D-ring i midten giver komfort og kvalitet. Tekstilet er nemt at rengøre og bevarer sit flotte udseende med minimal pleje.


Egenskaber:


  • Blød, ergonomisk formet tekstilgjord
  • Rullespænder i rustfrit stål i den elastiske ende
  • D-ring i midten til fastgøring af tøjler og tilbehør
  • Supreme logo

Teknisk beskrivelse:


Tekstil af hibiscuswebbingSpænder i rustfrit stål.


Vaskeanvisning:


Skylles grundigt og lufttørres eller tørres med håndklæde efter hver ridetur.


Gennemsnitlig vurdering
4.1
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Opfølgningsanmeldelse
1 Likes

Jeg har brugt denne omkrets et par gange siden min første gennemgang. Det får mig til at nødder, at det ikke har brugere. Jeg kan godt lide at omkretsen ikke er voluminøs, især i denne varme, og at den er let at rengøre. Men fordi den er tynd og bøjelig, og på grund af min hestes bygning, glider den fremad og trækker sadlen på hendes skuldre - et problem, jeg ikke har med min anden omkrets. Det ser ud til at strække sig. Det måtte justeres et par gange i løbet af den seneste tur, noget jeg ikke har at gøre med min anden omkrets. Dette er et okay produkt, men det fungerer ikke for mig.

Godt produkt.
0 Likes

Rem, der ikke gør ondt og rem, der begrænser sved på hesten.

Dejligt materiale, men ingen billetholdere
0 Likes

Første gennemgang: Jeg har søgt efter en brun dressuromdrejning, som jeg ikke behøvede at a) bestille fra Europa, og b) ikke kostede halvdelen af den nationale gæld. Jeg var glad for at finde dette nye produkt fra Horze. Jeg modtog det i dag. Det gode: Det er lavet af flot materiale, der har en let pude på det (selvom det ikke er meget polstret) og er ret fleksibelt. Bindingen på kanterne føles også blød, og jeg tror ikke, det vil gnide. Midterringen er en dejlig funktion for dem, der bruger træningsudstyr. Farven matcher min Baines havana sadel ganske godt. Sømmene sys lige og spænderne er forstærket, når de er fastgjort og er godt placeret. Det skal være let at rengøre. Det er ikke så godt: Omkretsen mangler billetholdere, så det vil se urydeligt ud, og jeg tror, at stroppen ender vil være i vejen for mit ben som et resultat. Efter min mening er det et temmelig seriøst designtilsyn, selv på dette lave prispunkt. Det har også kun elastik i den ene ende, og jeg spekulerer på, hvor let det vil være at holde omkretsen centreret, når elastikken løsner ved brug. Min anden omkrets (en sort Ovation-kontureret gelomkrets), der er købt til en lignende pris, har to lommer til at gemme billetterne såvel som elastiske i begge ender. Jeg vil gerne se, at designet blev forbedret til at inkludere disse funktioner.

Opfølgningsanmeldelse
0 Likes

Jeg har brugt denne omkrets et par gange nu. Jeg kan godt lide materialet, det er let at rengøre og er ikke voluminøst, hvilket jeg især kan lide i denne latterlige varme. Dog finder jeg ud af, at sadlen glider fremad - et problem, jeg ikke havde, da jeg brugte min anden omkrets. Det ser ud til, at det er nødvendigt at strammes oftere end når du bruger den anden omkrets, så det strækker sig mere. Min hest har en mere fremadgående kanal, og jeg tror, at denne, der er så bøjelig og tynd, sandsynligvis glider fremad og trækker sadlen på sine skuldre. Og det får mig til at nødder, at det ikke har brugere. Desværre fungerer denne ikke for mig.

God handel!
0 Likes

Dette er en fantastisk omkrets til prisen! Den er flot og super let at rengøre. Det passer fint til min dressursadel på min araber. Du kan virkelig ikke finde en bedre omkrets til denne pris. Jeg elsker Horzes ting, fordi det er så overkommelig og stadig god kvalitet! Det eneste, jeg ville ændre, er, at der ikke er nogen holdere på denne omkrets.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.