Spar 80 kr. på alle gamacher og bandageunderlag over 800 kr!*
Få koden

Horze Harleigh lammeskinds-sadelunderlag.

Produkt-ID: 17134

DKK 959,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze Harleigh lammeskinds-sadelunderlag.
Vælg størrelse Størrelsesguide
Størrelsesguide
Leveringsklar
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Tilføj broderi
Tilføj broderi
Placering af broderi *
Broderitekst *
Klik her for at se skrifttyper, farver og mere!
Størrelse *
Skrifttype *
Farve *
Form *
Horze Harleigh lammeskinds-sadelunderlag.
Beskrivelse

Beskrivelse

Det ultimative sadelunderlag for en pragtfuld ridetur.


Beskyt hestens ryg og giv den sin fulde bevægelighed med dette udsøgte sadelunderlag. Sadelunderlaget som er trimmet med fåreskind ved sadelområdet ved for- og bagsvissel er lavet af højkvalitets, åndbart stof. Det ergonomiske design på dette underlag forhindrer skader og ser fantastisk ud på rideturen.


Egenskaber:


  • Luksuriøst sadelunderlag i enestående kvalitet
  • Helforet med sadelformet fåreskind
  • Kanal og ventilation på ryggraden
  • Ergonomiskt design kan forebygge skader
  • Matcher med alle de øvrige produkter i Horze Harleigh kollektionen

Teknisk beskrivelse:


Materialer: polyester/fåreskind.


Vaskeanvisning:


Maskinvask koldt. Brug normale vaskemidler, der ikke indeholder blege- eller skyllemiddel. Må kun lufttørres - brug ikke tørretumbler.


Gennemsnitlig vurdering
4.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Great Saddle Pad
1 Likes

I have a couple horses that are sensitive in the back even with a well fitted saddle. Up until I bought this pad, they needed correction pads on top of their regular saddle pad which gave little relief to the horses. This pad eliminates the need for any additional pads. My horses are so happy under saddle now and I love how much closer you feel to the horse compared to using half pads and such. I only gave it 4 stars for style, because I wish there would be more colors available.

Et saddeldunerlag hvor der er tænkt over designet og ikke mindst funktionen....
0 Likes

* Fint, enkelt design der går til daglig brug. * God finte hvor gjord stropperne skal ned ( "trekanten" som har nærmest nylon ligende, smudsafvisende glat og kraftigt stof). * lidt bedre kvalitet end man plejer at se hos Horze og deres produkter (efter min mening). - Men det er ikke de næsten 900 kr. værd. Beklager Horze....

Skønt saddel underlag med god funktionalitet.
0 Likes

Efter at har slettet min første anmeldes PGA. Det ikke lige var "godt nok" prøver jeg igen. Fik dette underlag i fødselsdagsgave. Designet er tænkt godt igennem, og der er mange gode detaljer påø det som gør det rigtig brugbart til hverdagsbrug. Smudsafvisende stog ved gjordtropperne er en rigtig god ide. Minus er at det er for dyrt for et saddel underlag. Næsten 1000 kr, og det er det ikke værd. Har du en saddel med store knæpuder som F.eks. Kentaur Afrodite/Elektra mm. Er pladsen foran til den smalle side PGA. Under ved forsvidslen.

Lækkert lammeskindsunderlag
0 Likes

Jeg købte underlaget til en super god pris 3 stk. for ca. 1.100 kr. på tilbud. Har tidligere redet med lammepads under normal underlag for at undgå knopper i gjordområdet. Her er der ikke noget der flytter sig under sadlen. Underlaget er i en god kvalitet og jeg er superglad og tilfreds. Jeg tror ikke jeg ville give ca. 900 kr. for underlaget, men det kan godt komme på højde med de andre underlag til 5-600 kr.

Veldig god sjabrak
0 Likes

Flott sjabrak med deilig ull som avlaster ryggen til hesten.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.