Spar 15% på alle reflekser!
Spar nu

Horze River dressurunderlag

Produkt-ID: 17024

DKK 223,20
DKK 279,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze River dressurunderlag
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Tilføj broderi
Tilføj broderi
Placering af broderi *
Broderitekst *
Klik her for at se skrifttyper, farver og mere!
Størrelse *
Skrifttype *
Farve *
Form *
Køb også
Horze River dressurunderlag
DKK 223,20
DKK 279,00
Horze River hut
DKK 149,00
Horze River dressurunderlag
Beskrivelse

Beskrivelse

Sømme i stærk kontrast tilføjer et elegant touch til dette dressurunderlag.


Særlig vægt på fine detaljer gør dette smukke dressurunderlag et smart valg. Klassisk kvadrat-quiltning, højt trådantal og formfuldendte syninger skiller dette underlag ud fra andre. Bomuldsforing med skum og polyfill giver komfort til ryggen og lader luft cirkulere for at holde hesten afkølet. Forstærkede nylonstropper med velcrolukning til nem brug. Horze River dressursadelunderlaget er ikke kun funktionelt, men også smukt med syninger langs kanten, der karakterisere formen med broderi ved manken for en rent, poleret look. Godt udformet med særlig opmærksomhed for detaljerne, er dette et glimrende valg for et højkvalitets underlag. Tilføj broderi for et personligt look.


Egenskaber:


  • Klassisk dressursadelunderlag
  • Traditionel kvadratisk quiltning med formfuldendte sømme
  • Designet til optimal komfort, pasform og ligevægt
  • Sømme langs kanten og broderi ved manken
  • Lader luft cirkulere for at holde hesten kølig
  • Understøtter rygkomforten
  • Nylonstropper med velcro

Teknisk beskrivelse:


Fyld: skum og poly.Skal: 100% bomuld.


Vaskeanvisning:


Maskinvask, varmt vand, lægges fladt til tørre.


Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Dårlig pasform
1 Likes

Blev meget skuffet over dette nedbrud. Den lagde sig på hestens skød og gnagede. Det var også meget tyndt og dårligt transporteret sved.

Hvid er virkelig smuk
1 Likes

Et godt tæppe og i det mindste stort nok, så det ikke klæber sig bag på sadlen, men er godt over bagsiden af 17 ”sadlen.

0 Likes

Jeg købte denne pude i både brun og formørkelse blå / rød for at genoplive min hests dressur skolegang. Begge puder er godt lavet med god, tæt syning og et dejligt snit. Jeg har kun haft disse puder i cirka en måned, men de har holdt godt ved adskillige skolegangssamlinger og vask. Jeg var meget glad for at finde en sådan dejlig sadelpude til en overkommelig pris, især da jeg fik min under en 50% rabat forfremmelse med gratis forsendelse!

Underlag.
0 Likes

Et godt underlag, dog holder det ikke formen under sadlen så godt. Men ellers super fint og flot underlag hvor du også kan få matchene ting til.

Super dressur-duge!
0 Likes

Denne sadelduk er perfekt til mig - den er en god form og forbliver ope i sadlen, trækker ikke ned på manken og har ekstra lange holdere. Det kommer i fantastiske farvekombinationer - jeg har den blå / hvid / rød en, og den ser fantastisk ud! Meget tilfreds!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.