Spar 15% på alle varer fra Horze
Shop nu
-15%

Horze Cayman fluemaske

Produkt-ID: 22877

DKK 194,65
DKK 229,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Cayman fluemaske
Beskrivelse

Beskrivelse

Beskyt din hest mod sommerens væmmelige fluer med denne maske som dækker hele ansigtet.


Gør at din hest kan græsse i fred denne sommer med fuld beskyttelse mod bidende insekter omkring øjnene. Det solide design på denne heldækkende fluemaske vil beskytte hestens sarte ansigt og holde det insektfrit. Velcrolukninger holder masken på plads og plageånderne ude. Fleeceforing og elastiske ører kombineret med det gennemsigtige net omkring øjnene gør denne maske perfekt til sommeren. Irriterende insekter vil høre fortiden til når hesten bruger denne heldækkende maske.


Egenskaber:


  • Heldækkende fluemaske med net
  • Blød fleeceforing
  • Materialet er UV-beskyttet (UPF 50+)
  • Dobbelt velcrolukning for sikker pasform
  • Elastisk omkring ørerne

Teknisk beskrivelse:


100% polyester.


Vaskeanvisning:


Håndvask ved 30°C. Må ikke tørretumbles. Lufttørres på snor.


Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Foretrukne flymaske!
5 Likes

Jeg må sige, at dette er en af mine foretrukne fluemasker, som jeg ejer. Jeg har en anden lige som en sikkerhedskopi, men denne er min favorit. Det er let og åndbart! Plus at hesten kan se bedre ud af denne maske, som jeg kan lide! Jeg vil anbefale denne fluemaske til nogen!

Not perfect, but almost...!
2 Likes

My horses wear Fly Mask almost 24/24h since may/june to october...so it's easy for me test the quality of masks! First of all, horses love this model because is really soft and they have a good and clear vision. It's really easy to wash and fast to dry. On the other hand, it isn't so durable. I need to repair them about three times last summer: the seams are not very resistant. I recommend to strengthen the seams before using it. Lastly, in my opinion, the other defect for which it cannot be a perfect mask is that it doesn't have the hole for the mane. Nevertheless, I think it's a very good Fly Mask.

den bedste maske
1 Likes

forbliver på plads takket være de to velcro - god synlighed - meget blød - området med øredækslet er meget langt, hvilket undgår ørerne, som renden ender -

Flymaske
1 Likes

Meget tilfreds med mit valg. Holdbart blødt stof med god vedhæftning, der forhindrer indtrængning af fluer under masken. God viision, fordi tyndt og sømløst stof. Min hest er ridset, og efter 4 uger med permanent brug i engen og kassen lavede jeg nogle masker på panden. Masken er altid effektiv, og min hest har det godt. Jeg anbefaler det til skrabere og andre.

Stilfuld ikke praktisk i varmt vejr
1 Likes

Virkelig smart, men materialet på ørerne er ikke åndbart, som man skulle tro, og gjorde min hest virkelig svedig til det punkt, vi måtte tage den af. Ikke ideel.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.