Termospecial - få 10% rabat på ordrer over 600 kr. Brug koden:
Kopieret til udklipsholder
10OFF

Horze fluemaske

Produkt-ID: 22817

DKK 129,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze fluemaske
Beskrivelse

Beskrivelse

Hold insekterne væk med denne heldækkende insektmaske.


En fluemaske lavet af blød polyestermest med fleece langs kanterne for at give en glat fornemmelse mod hestens hoved. En smart åbning i nakken giver plads til pandelokken. Nem at spænde med enkel velcro under kæben.


Egenskaber:


  • Slidstærk og komfortabel insekt maske til græsning
  • Praktisk og stilig
  • Polyester giver god holdbarhed
  • UV-beskyttelse
  • Fleecekanter giver komfort
  • Vejrbestandig

Vaskeanvisning:


Maskinvask i lunkent vand med lignende farver. Strækkes til original form og lufttørres.


Gennemsnitlig vurdering
4.4
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

overkommelige
4 Likes

Prisbillig flyvehætte, god pasform med undtagelse af ørerne, som jeg gætter er skabt til en slags halv røv. En bagatel. Den største ulempe er dog farven. Hvem idé var det at fremstille en grøn fluehætte? Sandsynligvis fordi det også er en form for træning at løbe rundt og kigge efter hætte i sommerhaverne, men det er ikke en sportsgren, som jeg tror skal gøres vanskeligere ved kamuflering. Når du først har fundet hætten og fået den på hesten igen, er den god.

God ting
1 Likes

Værdi for pengene helt klart top. Robust materiale, passer godt, god pasform.

god, billig
1 Likes

blød, holdbar, størrelse-passende, velcro stabil, farve dårlig, vanskelig at finde i græsset, lyst ville være bedre i solen, øjenlindring god, er sjældent tabt, desværre med Schopfloch, da kriebelmücken gennemborer og derefter skrubbes, lukker jeg hullet med et net, der er let at reparere, er sjældent nødvendigt, kan vaskes ved 40 grader, er et af mine bedste

1 Likes

Top flymaske! - god pasform (der er ingen fluer nedenunder, øjnene er fri!) - meget holdbart borrelås fastgørelse - holder jævnt med heste, der kan lide at rulle og ofte - maskinvaskes i 30 grader uden problemer - god værdi for pengene

1 Likes

Den bedste flyve / af beskyttelseskappe, jeg har haft og har prøvet nogle, siden min hest er stoppet i en af dens tårekanaler, og øjet løber efter den mindst blæst / sol. Ved hjælp af daglig brug er han næsten problemfri. Kun positive ++++ / Mona :)

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.