Spar 15% på alle reflekser!
Spar nu

Horze fluepandebånd m/hætte

Produkt-ID: 22828

DKK 79,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze fluepandebånd m/hætte
Beskrivelse

Beskrivelse

Fluepandebånd med hætte. Øredelen er lavet af blødt netstof. Velcrolukning.


Teknisk beskrivelse:


Materialer: 100 % polyester.


Gennemsnitlig vurdering
4.2
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Fantastisk produkt!
2 Likes

Fik 2 af disse til mine heste. De store vidunderlige produkt. Meget behagelig for hesten, meshet over ørerne giver mulighed for masser af luftstrøm. Den elastiske indsats på halslåsen er en fantastisk funktion. Min hoppe elsker at bære hendes, mens vi kører.

Ikke ideel at efterlade dem på engen, men perfekt at køre med.
1 Likes

Ikke ideelt til at efterlade dem på engen, men det er den første brug, vi ønsker at gøre. Hold ikke fast på grund af underhalsen for stor, det bør forventes at ridse hele halsens længde. På alle mine heste efter 24 / 48h fandt jeg dem under ganaches "halskæde", så ikke top. Så de er nødt til at gå på det, mens de græsser og river alle frynser og kobler fra plastringen i halsen, som kunne være mere solid som en søm og i det mindste metal. I + vær forsigtig, fordi for stor størrelse, hestestørrelse (fuld) ubrugelig, selv på store heste med store hoveder, (jeg har en hoppe SF på 1,70 m), så tag størrelsen nedenfor. Jeg satte dem Cob, og det er perfekt som en størrelse, undtagen stadig for dyb hals, der ikke kan ridse yderligere. Så jeg har 3 kasketter til cap-overgivelse og fratræder mig for ikke længere at efterlade dem på engen og i det mindste bruge dem til at beskytte dem montering udendørs, og der er det virkelig perfekt mod fluer og kæmperør, hvis pinligt. Det er synd, at den forhenværende ikke klæber, jeg synes, det er en god ide og et godt kompromis mellem fronten af enkle frynser og en fuld ansigtsmaske, der ændrer den gode udsigt. Du er virkelig nødt til at forbedre undertøjet, så det passer bedre i engen ved at være i stand til at ridse yderligere langs hele sin længde uden begrænsning, især på den ponystore model, da den er så lang som på hestemodellen Full eller Cob det ville endda være nødvendigt at ridse tilbage til toppen af hovedet øverst på hætten eller gøre det kortere, fordi der for ponyer ellers går det slet ikke for meget for længe. Men hvis den ikke er monteret, er den perfekt.

Elsk disse!
1 Likes

Jeg har lige modtaget et par af disse til mine heste, og jeg elsker dem! De passer godt, og jeg har ikke haft problemer med dem indtil videre. Dejligt produkt!

Tilfreds med varen
1 Likes

Brug når du er ude af hacking. Godt produkt. Ponnistørrelse passer til min hest, der bærer et fuldt hovedtøj, så stor størrelse.

Presdent
1 Likes

Det er en god ide, men desværre tager de andre hopper dem af hinanden.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.