Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Horze fluepandebånd

Produkt-ID: 22834

DKK 59,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze fluepandebånd
Beskrivelse

Beskrivelse

Hestens naturlige bevægelser med hovedet får frynserne til at skræmme fluerne væk.


Det solide og funktionelle pandebånd er lavet af polypropylen med velcro, så det er nemt at fastgøre til grimen. Frynsernes bevægelser på det enkle fluepandebånd holder insekterne væk fra øjnene uden at forstyrre udsynet. Frynserne er bløde og giver god beskyttelse.


Egenskaber:


  • Frynsernes bevægelse holder insekter væk fra øjnene
  • Forstyrrer ikke udsynet
  • Frynserne er bløde og giver god beskyttelse
  • Justerbar velcro giver god individuel tilpasning

Teknisk beskrivelse:


Polypropylen.


Vaskeanvisning:


Maskinvask i lunkent vand med lignende farver. Strækkes til original form og lufttørres.


Gennemsnitlig vurdering
4.4
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Fluenet
3 Likes

Jeg synes at den er rigtig pæn og det er rigtig fedt at de har den i så mange farver!! Jeg har endu ikke prøvet den men den ser god og rimeligt slidstærk ud!

3 Likes

Jeg fik købt fluenettet til min hest! og det er super godt og er meget slidstærkt! Elsker farverne den fås i og søde detaljer med forskellige farver! Mit eneste problem er at velkro holder ikke så godt rundt om grimen....

2 Likes

God, solid fluefrog, der forbliver i form. Stropperne er lange nok til at give god beskyttelse. Det eneste minus var den lidt korte pande i fuld størrelse, der forårsagede, at hestens øre blev gnidet.

1 Likes

min hest var meget irriteret af fluerne, da de sad i hendes øjne. jeg købte fluenettet, og nu er fluerne væk fra øjnene.

Billig og god
1 Likes

Godt produkt, der også er pænt. Frynserne virker ikke for tunge eller stive og er derfor skånsom for hesten. Pæne farver.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.