Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Horze mulenet

Produkt-ID: 22809

DKK 99,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze mulenet
Beskrivelse

Beskrivelse

Aldrig mere generende insekter under rideturen med dette enkle fluenet.


Hold stikkende insekter fra at irritere hesten mens den græsser med dette mulenet som et nemt at sætte på. Nettet fastgøres med velcro og kan også bruges mens du rider.


Egenskaber:


  • Fluenet til mulen
  • Velcrofæster

Teknisk beskrivelse:


Materiale: 100% polyester.


Vaskeanvisning:


Maskinvask ved 40°C.


Gennemsnitlig vurdering
4.3
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

skuffelse
3 Likes

Jeg får min maskemaske lige nu, og billedet er absolut ikke i overensstemmelse med produktet. Jeg har allerede bestilt flere gange på dit websted, men har aldrig haft den mindste skuffelse. Her er stoffet, dets vævning, ikke engang det samme. Det er for stort, formløst, virkelig skuffende .. Jeg ser på fotoillustrationen, og jeg forstår ikke engang, hvor de slags fliser, vi ser på stoffet, kommer fra, når jeg sammenligner med det, jeg har i hånden ... kort sagt meget dårligt, jeg vil være mere opmærksom næste gang. Plus, som sagt, han er virkelig meget, meget høj, og alligevel har min hest et stort hoved. Fotos der kommer

Super!
0 Likes

Tilstrækkelig stor og opfylder dens formål. Sæt dig fast på grimlen, så koblingen ikke er noget problem med næsebeskyttelsen. Jeg er tilfreds.

Fantastisk produkt
0 Likes

Denne har jeg været utrolig glad for. Jeg var nødt til at få hesten tidligt fra sommergræs, da hun blev solbrændt på muldyret, så har jeg brugt dette her som beskyttelse, og såret har helet fuldstændigt smertefrit. Det holder godt og tåler meget. Hesten har han helt fint både at spise og drikke med denne på. Kæmp glad!

Fru King
0 Likes

Jeg bruger dette fluenet på min hestehovedtøj til redet arbejde. Hun er meget følsom over for fluer og pollen, og almindelige næsenet har altid irriteret hende ved at bevæge sig rundt. Dette net er robust nok til at holde sig fast væk fra næsen og har gjort en enorm forskel for hendes redet arbejde og lykke.

Dimensionering af næseklappen
0 Likes

Hvis du har en finere heste / næsehest, skal du bestille Pony-størrelsen. Hestestørrelsen var alt for bred og lang for min arab, Morgan eller Saddlebred. Pony-størrelsen passer fint. Da jeg kun har brugt det i en uge, kan jeg ikke attestere dets holdbarhed endnu. Det sidste anvendte brand blev slidt ud gennem bindingen og derefter flosset ud, indtil det var for kort til at give dækning. Det var også dobbelt så meget som prisen på denne vare. Jeg prøver det på mine hvide forvirrede heste at fungere som en solskærm. Forhåbentlig vil masken være uigennemsigtig nok til at arbejde i den applikation.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.