Spar 15% på alle varer fra Horze & B Vertigo*
Få koden

Horze polstret elastisk gjord

Produkt-ID: 14609

DKK 269,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze polstret elastisk gjord
Beskrivelse

Beskrivelse

Blød polstring på gjorden så du undgår gnavning og gnidning.


Denne anti-gnidning nylongjord er lavet hestens komfort. Polstret nylon webbing forhindrer gnidning og giver et sikkert greb. Den forstærkede elastik i den ene ende med rustfri rullespænder giver allround gjorden slidstyrke.


Egenskaber:


  • Anti-gnidning allround gjord i nylon
  • Elastik i den ene ende
  • Rullespænder i rustfri stål

Teknisk beskrivelse:


Materialer: nylon.


Vaskeanvisning:


Kan maskinvaskes. Lægges i et pudebetræk eller i en vaskepose for at beskytte vasketromlen mod spænderne. For en hurtig rengøring, aftør med fugtig svamp, tør med håndklæde.


Gennemsnitlig vurdering
4.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

0 Likes

Sterk og slitesikker gjord. Kjøpte denne i 2009 da jeg fikk sprangsal til en bra kraftig hest. Var lite gjorder å finne i 150 og oppover, men fant heldigvis denne på en horzebutikk i 150 med strikk. Gjorden er enda i daglig bruk og ser helt fin ut .

Favoritt
0 Likes

Jeg elsker denne gjorden, den er kjempefin og har holder seg kjempebra. Den passer fra for hester som skal bli litt tynnere rundt magen, siden den tilpasser seg bedre på lengde med strikk. FAVORITT GJORD!

En vinner
0 Likes

Denne gjorden har jeg tre av nå. Kjempegod, som holder i flere år :) Eneste minuset er at det tørker seint.

0 Likes

Das ist ein Super gurt, mit einem fairen Preis. Er ist nich schnell abgenutzt. (zumindestens sieht man es ihm nicht an) Er ist nur Empfehlenswert.

Ganz okay
0 Likes

An sich ein guter Gurt, der vor allem schön günstig ist. Macht so einen guten Eindruck. Allerdings könnte er ein wenig weicher bzw. besser gepolstert sein. Und der Elastikeinsatz ist mir leider viel zu elastisch. Ich bekomme den Sattel nicht richtig fest habe ich das Gefühl. Beim Reiten sitzt der Sattel sehr schwammig.

Elsker den
0 Likes

God gjord der sidder godt på hesten. Har redet med den en gang og jeg elsker den rigtig meget.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.