Nu får du 10 % ekstra rabat på udsalgsvarer! *
Brug koden: EXTRA10
Kopier
Kopieret til udklipsholder

Horze allround gjordbeskytter

Produkt-ID: 14656

DKK 59,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze allround gjordbeskytter
DKK 59,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze allround gjordbeskytter
Beskrivelse

Beskrivelse

Gjordbeskytter i polyesterluv. Størrelse: 95 cm x 12 cm


Teknisk beskrivelse:


Materiale: polyester.96x11cm.


Gennemsnitlig vurdering
4.2
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

imiteret fårestroppeskede
1 Likes

kanonpris for optimal og praktisk brug (vaskbar i maskinen): hestene tak! PS: længde til at tilpasse sig din rem (til at skære med nogle lette sømme)

God og overkommelig
1 Likes

Værdi for pengene-forholdet super godt, er holdbart og blev købt flere gange på én gang. Disse kan også klippes, for eksempel til at passe til et skolebælte. Bæltet gnider ikke hesten

Fin beskytter ;)
1 Likes

Beskytteren er rigtig dejlig blød, men "hårene" falder nemt af hvis man rører ved det. Jeg klager overhovedet ikke, da jeg synes at den lever op til mine forventninger til den pris.

kunstfellsattelgurtschoner
0 Likes

tyk og blød, passer på mine stropper 125-135, på den smalle og mellemstore. ikke i vid udstrækning. Velcro ville være praktisk og en åbning for den centrale d-ring. god farve i mørke. ikke vasket endnu.

Funktionel polstring
0 Likes

For vores herres følsomme hippie var det nye læderbælte for hårdt og kunne ikke bevæge sig frit. Bevæger sig med puden igen normalt. God værdi for pengene har ikke lidt under brug.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.