Kavalkade Phillip-tøjler

DKK 329,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Spar 15% EKSTRA på din bestilling
Kopier kode: SAVE15
550 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 05.02.2023. Ikke gyldig for mærkene Mountain Horse, PS of Sweden, Karlslund & Weatherbeeta.
Farve: Sort
Sort Kavalkade Phillip-tøjler
One size
Partnerprodukt

Dette produkt leveres fra en af vores partnere. Hele din bestilling vil få forsinket leveringstid når den indeholder et partnerprodukt. Bemærk venligst den forventede leveringsdato i kassen.

Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
30 Dages Retur

Beskrivelse

Philip-tøjler er to individuelle sæt remme, der bruges på samme måde som glidetøjler – gennem bidringene og fastgøres til gjorden. I stedet for at fastgøre dem mellem hestens ben, sættes de på siden af hesten så man bedre hjælper hesten på siderne. De bruges til ridning og longering, men er også ideelle til arbejde med ungheste. Philip-tøjler er ideelle til professionel longering. Hestens bevægelsesfrihed kan varieres ved at løsne eller stramme trekanten. Jo længere læderstropperne fastgøres fra hinanden, jo større bliver trekanten på siden og hesten får større mulighed for at bevæge sig op og ned. Derudover giver det brede spænde god sidestabilitet, og danner en ramme for hestens udvendige skulder. Rytteren eller den der longerer kan også fastgøre Philip-tøjlerne så de er helt rigide, og fungerer som normale indspændingstøjler med direkte og konstant støtte. Philip-tøjlerne kan bruges i forskellige uddannelsesniveauer, og passer rigtig godt til longering. De dækker mange trin på uddannelsesskalaen og er meget alsidige.


Egenskaber:


  • Til ridning eller longering
  • Praktiske tøjler af læder, begge ender kan justeres

Produkt-ID: 308192

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: