Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nu

Horze Hamptons grime.

Produkt-ID: 22243

DKK 179,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Hamptons grime.
DKK 179,00
Horze Hamptons træktov.
DKK 69,00
Horze Hamptons grime.
Beskrivelse

Beskrivelse

Du vil elske denne prisbillige nylongrime med et rent, skarpt udseende.


Den robuste nylongrime har LXXXII Horze Equestrian-emblem på næse, kinder og nakke. Polstringen på næsen og nakken giver masser af komfort, og grimen er et perfekt valg til stalden eller stævne. Den prisbillige grime er et fremragende valg af stil uden den høje pris.


Egenskaber:


  • Blød neoprenforing giver åndbar komfort.
  • Gyldne spænder.
  • Justerbart næse- og nakkestykke.
  • Smukke Horze-detaljer.

Teknisk beskrivelse:


100 % polyester.


Vaskeanvisning:


Vaskes i koldt vand. Lufttørres.


Gennemsnitlig vurdering
4.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

elsker denne!
1 Likes

Den er suuuuper blød på hele indersiden, også snudepartiet er en smule 'stiv' på en sådan måde, at det er meget let at komme på <3 det ser også meget godt ud, hvad angår kvalitet er det også ganske billigt

0 Likes

Meget flot og billig grime. Jeg købte tre stykker med det samme.

Elsker den!
0 Likes

En virkelig god grime som holder til det hele! Min pony har haft den i 3 måneder og den er slet ikke gået i stykker eller faldet noget af, og hun er ellers en pony der er meget aktiv og leger på folden. Den er også virkelig nem at vaske mudder af! Den er virkelig pengene værd! :)

Passer perfekt
0 Likes

Jeg er en stor fan af Horzes stoppere. Mit koldt blod har et kæmpe hoved, men heldigvis passer han altid til Horzes xFull stoppere. Jeg bestilte denne grime i går og blev leveret i dag. Super!

Altid tilfreds med ekstra fulde stoppere fra Horze
0 Likes

Med et stort koldt blod (1,80) føler du dig hurtigt glemt. Derfor er jeg meget glad for, at jeg altid kan gå til Horze for at stoppe. Jeg købte næsten nøjagtigt den samme grime for tre år siden, og det er stadig godt. Men nu var det tid til en ny. Grime passer perfekt igen! Super tilfreds med det til en fantastisk pris.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.