Termospecial - få 10% rabat på ordrer over 600 kr. Brug koden:
Kopieret til udklipsholder
10OFF

Horze Howard Grime

Produkt-ID: 22244

DKK 189,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Howard Grime
DKK 189,00
Horze Howard Blødt Træktov
DKK 69,00
Horze Howard Grime
Beskrivelse

Beskrivelse

Blødt foret og elegante grime.


Denne grime er blid ved din hest og er foret med blød fleece ved næse og nakke for at give god komfort og samtidig bevare den klassiske stil. De satinprægede spænder og det broderede Crescendo på næsen fuldender looket.


Egenskaber:


  • Blød fleeceforet grime for god komfort
  • Crescendo navnet på næsebåndet
  • Justerbar spændefunktion om næsen
  • Karabinhage ved halsen
  • Træktov ikke inkluderet

Teknisk beskrivelse:


Materiale: 100% polyester.


Vaskeanvisning:


Håndvaskes i koldt vand uden sæbe.


Gennemsnitlig vurdering
4.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Stor grime
15 Likes

Grime er meget tilfreds, holdbar, smuk og vigtigst blid i forhold til hesten, tåler perfekt alle belastninger. Et minus passede ikke i størrelse, men jeg er ingeniør hos min mor ... og regnede ud hvordan man reducerer det. Generelt en vidunderlig grime, fuld overensstemmelse med pris og kvalitet.

Rigtig flot
7 Likes

Super lækker og slidstærk grime, er lidt stor i størrelsen, så hvis din hest svinger mellem 2 størrelser, så tag den mindste :-)

Meget høstlig!
6 Likes

Købt i en af denne sæson 'must have' farver - & dreng er jeg glad! Denne merchandise er en ren fornøjelse, ser godt ud og tiltrækker mange komplimenter - plus, selvfølgelig, er 'Horze' omdømme altid til at stole på! :-)

Super produkt
6 Likes

Grimeen er stor, behagelig for hesten, den eneste ulempe er, at den hvide trætte hurtigt er snavset, men bare sætte den i vask, og den er god, og mere har den en god pris for et meget godt produkt . Jeg rådgiver dig.

Intet gnag
6 Likes

Vi kæmpede for at finde greb, der ikke gav en gnag, da hesten konstant fik den fra ringene på hver side af næsen. Men på dette grimme når disse aldrig hesten, da de er flade, og polstret på næsen, de hæver fra hesten. Meget tilfreds med denne dystre, men den næste køber jeg en størrelse mindre, fordi den er stor i størrelse!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.