« Tilbage / Hest / Trenser og Tøjler / Hovedtøj og Næsebånd / Trenser med mexikanske næsebånd

PS of Sweden PS of Sweden Athens mexicansk trense

DKK 2.390,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
( 1 )
Farve: Black
Black PS of Sweden Athens mexicansk trense
Brown PS of Sweden Athens mexicansk trense
Størrelsesguide
Størrelse A Nakkestykke B Pandebånd C Kombineret næsebånd D Kombineret næsebånd med tilbagetræk E Kindstykke F Tøjler
P 60 cm 32 cm 65 cm 36 cm 95 cm 135 cm
C 65 cm 34 cm 72 cm 39 cm 100 cm 140 cm
F 69 cm 36 cm 78 cm 41 cm 105 cm 145 cm
XF 75 cm 38 cm 81 cm 43 cm 110 cm 150 cm
Tilbage

Trots att tränsstorlekar i allmänhet överensstämmer med storlekstabellen, varierar storleken på hästarnas huvud mycket. Därför bör tränset alltid först prövas på hästen för att försäkra sig om att det passar.

När tränset sitter på hästens huvud bör en näve få plats mellan käkremmen och hästens käke, två fingrar mellan nosremmen och nosryggen samt två fingrar mellan pannbandet och hästens panna. Pannbandet bör inte vara så stramt att det nyper hästen vid öronen eller så löst att tränset dras framåt. 

Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Mere end bare en mexicansk trense. . .

Ved første øjekast en trense med et klassisk mexicansk næsebånd, men et nærmere eftersyn afslører små detaljer, der tager denne unikke trense til et nyt niveau. Næsebåndets nederste rem er kurvet for at sikre en anatomisk pasform rundt om næsen. Kindstykker er blødt polstret for at undgå irritation og PS-logo er diskret præget i læderet som en stilfuld detalje. Nakkepolstringen har et frit stykke over det højeste sted i nakke for at give maksimal frihed for de sensitive nervebaner, muskler og ligamenter. Deruover er trensen blødt polstret ved ørerne og har en anatomisk, komfortabel og oval facon. Kindstykkerne har patenterede Cradles™ elastikker, der gør at biddet hviler lettere i hestens mund og letter trykket på nakken. Pandebåndet har de nye convex PS-knapper med ekstra solide knapper der holder pandebåndet på plads og former læderet tilbage og ned.

Egenskaber:

  • Mexicansk næsebånd
  • Anatomisk
  • Cradles™-system
  • Click-It™-pandebånd

Teknisk beskrivelse:

Spansk, vegetabilsk indfarvet læder. Hver trense er et håndlavet, unikt arbejde.

Vaskeanvisning:

PS of Sweden anbefaler at trensen behandles med olie før første gang man anvender den for at beskytte og opretholde læderets høje kvalitet. Læder er et naturligt produkt der udvikler sig over tid, og kan blive lidt mørkere når det olieres.

Produkt-ID: 334872

Læs anmeldelser:

Farve: