« Tilbage / Mærker / PS of Sweden

PS of Sweden PS of Sweden Nirak trense

DKK 2.119,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Farve: Black
Black PS of Sweden Nirak trense
Brown PS of Sweden Nirak trense
One size

Bestil nu og nyd godt af de mange fordele:Forlænget returret indtil 06.01.2024

Gratis forsendelse fra 99€

Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Udvidet ret til hjemrejse

Beskrivelse

Det justerbare næsebånd giver rytteren mulighed for at vælge hvor meget tryk der skal være på næsen. Det kan være med til at hesten accepterer biddet, og derfor er det en perfekt trense til unge heste der stadig skal lære at kommunikere med rytteren, samt til heste der prøver at undgå kontakt med rytterens hånd og går bag lod. Trensen er ligeledes velegnet til meget fremadgående heste, da den er med til at rytteren kan regulere tempoet uden at anvende et hårdere bid eller en hård hånd. Nirak™ trensen kombineret med et egnet bid giver en rolig kommunikation mellem hest og rytter. Næsebåndet lægger ikke tryk på tænderne og derfor reduceres eventuelle bidrelaterede problemer. Nakkestykket er anatomisk og har et åbent stykke i midten for at mindske tryk i det sensitive nakkeområde. Den kommer med ekstra polstring rundt om ørerne for yderligere komfort. Kindstykkerne er flade med regulære spænder og de patenterede Cradles™ - elastikstykker indeni læderet som biddet hænger i, hvilket skaber naturlig elasticitet og letter trykket på trækket. Spænder kan nemt åbnes og lukkes. Kindstykker kan justeres i begge ender så trensen kan tilpasses perfekt og individuelt, og kan anvendes med forskellige størrelser bidringe. Alle holdere har elastik indvendig der holder dem på plads selv under hårde udfordringer. Pandebåndet er med det unikke og patenterede Click-it™ design, som gør at man kan udskifte det på få sekunder, også når hesten har trensen på.

Teknisk beskrivelse:

Spansk, vegetabilsk indfarvet læder. Godkendt til konkurrence af både FEI, USEF/USDF og BD til heste og ponyer inden for dressur, springning og military.

Vaskeanvisning:

PS of Sweden anbefaler at trensen behandles med olie før første gang man anvender den for at beskytte og opretholde læderets høje kvalitet. Læder er et naturligt produkt der udvikler sig over tid, og kan blive lidt mørkere når det olieres.

Produkt-ID: 334343

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: