Spar 15% på alle varer fra Horze
Shop nu

Horze legebold til hest

Produkt-ID: 50601

DKK 299,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze legebold til hest
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne vil hurtigt blive din hests favoritlegetøj.
Det klassiske, afprøvede og ægte hestelegetøj afhjælper kedsomhed og stress! Et fantastisk legetøj til græsleg - heste elsker at sparke, jage og rulle bolden. Stort håndtag gør det let at få fat i den. Den er fremstillet af non-toksiske, meget slidstærke materialer som modstår punktering på grund af bid, tramp eller spark. I tillæg skal den ikke pumpes og taber ikke luften.


Egenskaber:


  • 81 cm i omkreds
  • Fremstillet af non-toksiske, meget holdbare materialer
  • Håndtag afhjælper kedsomhed og stress
  • Denne bold, som er fremstillet af holdbart gummi, kan modstå selv den mest legesyge hest

Teknisk beskrivelse:


81 cm i omkredsNon-toksiske, meget slidstærke materialerSpules blot ved rengøringLege anbefalingerEfterse regelmæssigt for skader. Lad ikke hesten lege videre hvis det er ødelagt eller skadet. Erstat den når den er slidt ned.


Gennemsnitlig vurdering
3.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Ikke en stor bold
2 Likes

Dette er ikke en 32 "bold. Det er en cirka 10" bold, der ligner en hest Jolly Ball. En pedant antyder muligvis, at omkredsen nærmer sig 32 ", men størrelsen er ikke, hvad man forventer. Jeg returnerede den.

Dejligt legetøj
1 Likes

Dejligt legetøj min fjordhest elsker at lege med. Den er stort set slidstærk og praktisk, fordi den ikke taber luft, men mine heste plejer at bide samtidigt i håndtaget og trækker i den, så går det hurtigt i stykker. I starten har jeg flere gange købt en ny bold, men har stoppet med det pga. voldsomt prisstigning fra 199,- kr. for 5 år siden på 299,- kr. nu. Derfor må hestene nu nøjes med en gammelt bold uden håndtag.

Great ball!
1 Likes

The ball is arrived in short time, the shipping is fantastic! It is a perfect box ball, made by a durable material and it has a beautiful color. My horse is very happy!

Cool gave
1 Likes

Vi købte en hestekugle, han kom ikke til stallen, han aflyttede hunden, hun kunne virkelig godt lide at lege med den. Stærk nok, behagelig at have på en tur. Så længe der var en action, blev der bestilt en anden hest)

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.