Nu får du 10 % ekstra rabat på udsalgsvarer! *
Brug koden: EXTRA10
Kopier
Kopieret til udklipsholder

Back on Track pandebånd

Produkt-ID: 10213

DKK 149,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Back on Track pandebånd
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Back on Track pandebånd
DKK 149,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track pandebånd
Beskrivelse

Beskrivelse

Vores nye Back on Track polarfleece pandebånd, fremstillet af Welltex dækker ørene varmt og behageligt på de kølige vinterdage. Fantastisk unisex model for alle aldre - et must for vinteren. En super julegave eller gooddiebag-gave!


Gennemsnitlig vurdering
4.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Tommelfinger op
0 Likes

Dejlig pasform og behagelig at bruge. Fungerer også godt under hjelm.

Størrelse: Normal
dyrt
0 Likes

for dyrt for dyrt for dyrt for dyrt for dyrt for dyrt for dyrt for dyrt for dyrt for dyrt for dyrt for dyrt for dyrt for dyrt for dyrt for dyrt for dyrt for dyrt

Størrelse: Normal
Bedste pandebånd omkring!
0 Likes

Jeg købte dette pandebånd tidligere i år i de sidste dage af vinteren, fordi min anden pandebånd var slidt. Jeg har glemt at skrive en anmeldelse. :( Dette er en af de bedste pandebånd! Jeg må være forsigtig, når jeg får pandebånd, fordi nogle af dem klemmer mit hoved, og jeg ender med at få hovedpine. Med dette pandebånd behøvede jeg ikke at bekymre mig om noget af det! Normalt de kun kommer i en størrelse, så jeg besluttede at prøve Medium, og det passede perfekt!

Størrelse: Normal
Fantastisk til vintervejr!
0 Likes

Kraven er stilfuld, materialet er af høj kvalitet og bestemt varmt om efteråret og vinteren. Kraven er velegnet til jogging, men ridehjelmen skal være en størrelse større end normalt for at passe under den. Størrelsen S var passende til 57-58.

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.