Nu får du 10 % ekstra rabat på udsalgsvarer! *
Brug koden: EXTRA10
Kopier
Kopieret til udklipsholder

Back on Track nakkevarmer til hest

Produkt-ID: 22842

DKK 253,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Back on Track nakkevarmer til hest
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Back on Track nakkevarmer til hest
DKK 253,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track nakkevarmer til hest
Beskrivelse

Beskrivelse

Nakkevarmeren dækker både atlas- og axishvivlen. Til forskel fra andre produkter går nakkevarmeren længere bagud på nakkehvivlerne, så Back on Track effekten også kan virke der. Velcrolukningen findes for optimal tilpasning af størrelsen. Der er ligeledes et bånd, som man kan spænde i grimen eller kæberemmen og forstærkninger på ydersiden, der hvor grimen/hovedtøjet ligger imod.


Teknisk beskrivelse:


Back on Track nakkevarmer til hest.


Gennemsnitlig vurdering
4.4
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

god artikel
2 Likes

For min 185 cm høje Hannover passer den godt, du skal bare justere med sideborrelås passer og vikle rundt om grime eller hovedtøj som en flue hætte. så er det også. Effekten var som alle Back on Track-artikler meget godt. Min vallak er meget roligere og mere afslappet i groberne og også når jeg kører. Det er også godt, at hætten involverer Atlaswirbel. Nu har vi sjældent problemer med nakken, og det er lettere at røre ved hovedet. Jeg er for min del super tilfreds med nakkebeskyttelsen. Selvfølgelig ville jeg købe det igen når som helst ***, og selvfølgelig har jeg mange artikler fra tilbage på banen.

Størrelse: Normal
Til schlabberig ...
4 Likes

Havde meget håb, men denne nakkebeskytter sidder ikke godt og kan ikke ordne sig godt. Rumle rundt. Jeg kan heller ikke finde nogen positiv effekt med dette produkt. For alle andre Back on Track-produkter allerede. Jeg vil ikke ringe til ham igen.

Størrelse: Stor
0 Likes

Som normalt er et godt produkt fra BOT, men ikke nøjagtigt smukt, det ligner en badehætte. Hesten kan lide denne, og jeg bemærker en forskel i hendes hals efter sessionerne, så det anbefales bestemt. Det kunne have været lidt længere bagpå og lidt tungere, da manden løftede den lidt i kanten.

Størrelse: Normal
tilbage på sporet kraniet
0 Likes

Ser ud til at have en god effekt på mine heste kørt arbejde, men den store ser ud til at være en smule stor på ham, selvom han er en 17hh tb og det ser ikke ud til at være massivt holdbart i betragtning af at det skal bæres i lange perioder i dagen - han formåede at fjerne bindestrengen inden for to timer i stallen - måske ville en slags fastgørelse til hovedcollaren være mere velegnet

Størrelse: Lille
top produkt!
0 Likes

Jeg kan kun anbefale dette produkt! Tidligere slap min hest aldrig af i nakken, men nu efter at have båret denne var forskellen svimlende! Min hest slappede virkelig af nakken, og det var en meget afslappet tur! Wow :)

Størrelse: Lille

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.