FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu
-10%

Horze Signature jodhpurstøvler, damemodel

Produkt-ID: 38001

DKK 391,20
DKK 489,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Horze Signature jodhpurstøvler, damemodel
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze Signature jodhpurstøvler, damemodel
DKK 391,20
DKK 489,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Signature jodhpurstøvler, damemodel
DKK 391,20
DKK 489,00
Horze Støvlevarmere
DKK 17,10
DKK 19,00
Horze Signature jodhpurstøvler, damemodel
Beskrivelse

Beskrivelse

Horze Signature jodhpurstøvler er et praktisk valg for en smuk, traditionel læder paddockstøvle.


Disse traditionelle læderstøvler er et populært valg. De er både praktiske og holdbare, og den svedtransporterende Cambrelle-foring er let så du kan ride eller gå komfortabelt i timesvis. Disse enkle, attraktive støvler er enkle at tage på og der er ingen lynlåse eller snørebånd at kæmpe med. Læder pull-on-paddockstøvlerne er smidige og stabile og har ribbede elastiske sider der giver fleksibel støtte. Vores Horze Z-signatur er præget på ydersiden af ​​hælen.


Egenskaber:


  • Slip-on jodhpurstøvler
  • Overdel i læder
  • Elastiske sidepaneler
  • Cambrelle-foring
  • Horze Z-logo på hælen
  • Meget for pengene

Teknisk beskrivelse:


100% Læder.


Vaskeanvisning:


Tør dem af med en ren, fugtig svamp efter brug for at fjerne sved og snavs. Aftør med et blødt, rent håndklæde.


Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

For stram over ankelen
0 Likes

Købt denne i størrelse 28 til min datter, men måtte returnere den på grund af tæt pasform over ankelen og for hård til at lægge på. De mindste størrelser skulle muligvis have en bredere åbning eller lynlås, for som de er nu er de sandsynligvis vanskelige for mindre børn. Lidt synd, for pris og kvalitet er ellers okay.

Størrelse: Lille
Flot men slank
0 Likes

Flot sko men meget slank i foden. Har ret brede fødder og måtte gå i dem et par uger før jeg kunne bruge dem, når jeg kørte! Men meget flot. Normalt ellers i størrelse, har 39-40 og valgte 39.

Størrelse: Lille
Skuffende
0 Likes

Havde glædet mig til at modtage mine støvler, efter at have læst alle de fine anmeldelser her inde. Dog må jeg sige de langt fra levede op til forventningerne. Støvlerne er lavet i en meget tynd og stiv læder kvalitet, sålerne minder allermest om en billig gummistøvle, derudover var der skåret et stort kryds i den ene støvle (lignede noget man ved en fejl har lavet med en hobbykniv). Blev igen mindet om hvorfor man betaler lidt ekstra for noget kvalitet..

Størrelse: Lille
Horze signatur jodhpurs
0 Likes

Lille i størrelse. Jeg har stadig problemer med den venstre sko efter flere ugers brug. Ellers er det en dejlig og overkommelig sko, der passer til både bukser og kjole. En robust gummisål uden at føle dem tunge.

Really nice and comfortable so far!
6 Likes

I have had them for about a year now, they are comfortable, keep your leg dry and secure in the stirrup. Affordable Jodhpur boots which I use a few times a week for trail riding or flatwork. The elastic is still like new, no trouble there. Overall, a really nice pair of schooling boots!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.