Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Horze Signature jodhpurstøvler, damemodel

Produkt-ID: 38001

DKK 391,20
DKK 489,00
(Prisen er inkl. moms)

Skynd dig! Det her produkt bliver solgt hurtigt!

Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Signature jodhpurstøvler, damemodel
DKK 391,20
DKK 489,00
Horze Signature jodhpurstøvler, damemodel
Beskrivelse

Beskrivelse

Horze Signature jodhpurstøvler er et praktisk valg for en smuk, traditionel læder paddockstøvle.


Disse traditionelle læderstøvler er et populært valg. De er både praktiske og holdbare, og den svedtransporterende Cambrelle-foring er let så du kan ride eller gå komfortabelt i timesvis. Disse enkle, attraktive støvler er enkle at tage på og der er ingen lynlåse eller snørebånd at kæmpe med. Læder pull-on-paddockstøvlerne er smidige og stabile og har ribbede elastiske sider der giver fleksibel støtte. Vores Horze Z-signatur er præget på ydersiden af ​​hælen.


Egenskaber:


  • Slip-on jodhpurstøvler
  • Overdel i læder
  • Elastiske sidepaneler
  • Cambrelle-foring
  • Horze Z-logo på hælen
  • Meget for pengene

Teknisk beskrivelse:


100% Læder.


Vaskeanvisning:


Tør dem af med en ren, fugtig svamp efter brug for at fjerne sved og snavs. Aftør med et blødt, rent håndklæde.


Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Alsidighed er nummer et
12 Likes

Jodhpur er vandtæt og holdbar. God til fods, så blemmer og skrubninger holder sig væk. Jeg har brugt disse Jodhpur også en hund til at gå i vådt vejr. Jodhpurs er de bedste ridestøvler, som jeg er stødt på nogensinde. Kort sagt, jodhpur er praktisk, alsidig, holdbar og desuden vandtæt. Absolut den største ridesko!

Værdi for pengene
11 Likes

God at have på, når de bruges et par gange, formet (: Værdi for pengene og alsidig! De er lette at arbejde med, selv når du kan fjerne kapslene - som andre jodhpurs. Vandbestandigt og ikke slibet i den varme sommer!): Let at rengøre og forblive god!

Really nice and comfortable so far!
6 Likes

I have had them for about a year now, they are comfortable, keep your leg dry and secure in the stirrup. Affordable Jodhpur boots which I use a few times a week for trail riding or flatwork. The elastic is still like new, no trouble there. Overall, a really nice pair of schooling boots!

6 Likes

Meget god kvalitet og holdbare sko. Huden forbliver i god stand trods hård brug og passer godt i foden, gnider eller presser ikke noget sted. God grundlæggende iodhpurs til en fantastisk pris.

Horze Jodhpur
5 Likes

I brug i 2 år. Du klarer dig virkelig godt, så længe du f.eks. Har taget sig af dem. efter dragerne. Jeg satte sadelsæbe på dem :) Værd at prisen. Der kunne være flere detaljer. Få en god fornemmelse for din hest og vær fleksibel! Fantastiske sko på alle sider

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.